Anamaria Prodan arată și se îmbracă mereu impecabil. Dar, cum reușește acest lucru?

Impresara are o colecție impresionantă de accesorii și haine. Spre surprindere multor internauți, impresara nu apelează la creatori de modă. Își alege hainele, după cum se simte.

Însă, uneori, apelează la prieteni. Se pare că de părul ei se ocupă chiar Adrian Pescariu. După cum zice și Anamaria Prodan, este singurul care are cea mai mare răbdare.

Prietenii la nevoie se cunosc

 

“Am noroc că că am mulți prieteni stiliști, iar Rebecca, fata mea, asta studiază – fashion. Îmi întreb întotdeauna prietenii, și pe Iulia Albu o sun la prima oră. Când nu știu, întreb.”, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp, pentru unica.ro

Impresara este printre puținele vedete care nu apelează la stiliști. Se pare că preferă să se consulte cu anumiți prieteni, atunci când este într-o cumpănă și nu știe ce să aleagă.

“M-am îmbrăcat cum m-am simțit bine, nu cum a fost la modă. Nu am nevoie de stilist, să îmi spună în fiecare zi ce să pun pe mine, eu pun pe mine ce simt. Trebuie să știi să porți hainele, să le dai valoare tu, indiferent cât de scumpe sau ieftine sunt.”, a mărturisit Anamaria Prodan pentru aceeași sursă.

Anul trecut, impresara a mai luat o decizie surprinzătoare. Anamaria Prodan s-a hotărât să investească într-o agenție de modele din Cluj, împreună cu Ștefan Farell. De asemenea, a mai investit și într-o afacere personală. Un magazin de haine numit : “Prodan & Stavros Couture”.

”Mi-am dorit foarte mult. Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu, unde să pot eu să-mi fac haine, unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult ca Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. Am avut noroc ca în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uitam cu câtă migală face fiecare articol.”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.