Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare că se apropie de final, însă impresara nu lasă deloc garda jos și vrea să arate tuturor că nimic nu îi poate strica starea de bine și că are tot ceea ce și-ar putea dori din toate punctele de vedere. Chiar și așa, vedeta a scris un mesaj cel puțin interesant pe rețelele de socializare pentru o anumită categorie de persoane, mai exact pentru acelea care îi doresc răul.

Anamaria Prodan, în miez de noapte, a mărturisit că are foarte puține aproape care îi vor binele cu adevărat și că cele mai multe dintre ele nu își doresc ca ea să fie bine.

Anamaria Prodan, mărturisiri pe rețelele de socializare

Sexy impresara are de dus o luptă grea cu presa în ultima vreme. Mariajul ei de aproximativ 14 ani este pe cale să se sfârșească, însă acest lucru nu o împiedică să iasă în fața camerelor de filmat de fiecare dată cu zâmbetul pe buze.

Nu obișnuiește să vorbească despre ceea ce se întâmplă în familia ei, însă de data aceasta a făcut o excepție. Anamaria Prodan a dat peste nas tuturor celor care îi vor răul printr-un mesaj prin care mărturisește că ea nu are deloc mulți prieteni și că, foarte ușor, dușmanii seamănă ci cei care i se dau apropiați.

”Nu am foarte mulți prieteni și asta e OK. Pentru că, în ziua de astăzi, prietenii fac exact același lucru pe care îl fac și dușmanii”, este mesajul Anamariei Prodan pe Instagram.

Anamaria Prodan, noi mărturisiri pe Instagram despre cei care vor să o vadă la pământ. ”Nu am foarte mulți prieteni„

Anamaria Prodan, alături de soțul ei orice ar fi

Anamaria Prodan continuă să-i fie alături soțului ei și să-i ia apărarea în fața jurnaliștilor chiar și după acesta a înaintat actele de divorț. Mai mult decât atât, de fiecare dată îl caracterizează pe acesta ca fiind un bărbat perfect și că are încredere deplină în el.