Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf în urmă cu ceva timp. Antrenorul de fotbal se implicase într-o relație cu o altă femeie, alături de care va deveni și tată. Despărțirea a șocat pe toată lumea, dar mai ales pe băiatul celor doi, care a susținut-o cu tărie pe mama lui.

Cu toate acestea, vedeta nu a intrat în haosul care se crease în jurul familiei lor. Anamaria și-a exprimat gândurile către „Reghe” printr-un mesaj foarte impresionant pe Instagram. Fosta soție nu aruncă cu venin în cel alături de care a stat o viață, ci din contră, îi transmite gânduri bune și iluminarea minții pentru decizii mai înțelepte pe viitor.

Ce i-a transmis sexy-impresara lui Laurențiu Reghecampf?

Nu era o noutate că Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei, dar acum avem și cea mai clară dovadă. Este o afaceristă de succes, mamă iubitoare și o soție loială chiar și în ultimul ceas.

Anamaria își susține soțul, deși cei doi se află în plin proces de divorț. Motivul care i-a despărțit pe cei doi a fost infidelitatea antrenorului care urmează să aibă un copil cu femeia pe care o iubește acum.

Însă…frumoasa impresară i-a urat toate cele bune într-o postare pe Instagram și s-a resemnat față de incidentul care i-a distrus căsnicia, explicând că toate problemele li se vor rezolva de la sine.

„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice! Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță. Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. 

Îi urăm multă putere să poată să-și revină și să înțeleagă că această lumea în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță se va ridica mult mai puternic. Îi urăm noroc.”, a fost mesajul impresarei pentru fostul ei soț.

Anamaria Prodan, mesaj tranșant pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis impresara: „Nu va lăsa nimic neplătit în viața lui”
Facebook

Care este mesajul codificat din urarea fostei soții?

Substanțial.ro a sesizat un amănunt foarte important în mesajul transmis de vedetă. Anamaria adaugă o fraza care nu mai lasă loc de interpretări și susține faptul că Reghe și-a dezamăgit copiii. Afacerista îi insuflă o idee subtilă, mai exact să redevină modelul masculin care era în fața copiilor. Indiferent cât de mult a greșit în fața ei, speră ca măcar în fața copiilor lui să se revanșeze.

„Noi vorbim doar de copii, de nevoile lui, ce trebuie să facem. Vorbim în fiecare zi, aproape, dar de copii…”, a spus ea într-un interviu, venind în mesajul de pe Instagram cu completarea „Suntem siguri că atunci când va vedea în ce a fost atras și cât de penibilă este situația lui va repara totul în fața copiilor lui.”, a transmis subtil Anamaria.