Laurențiu Reghecampf a decis să facă public în mediul online ecografia copilului pe care îl are împreună cu Corina Caciuc. Toți au fost surprinși la vederea fotografiei, acesta a decis să nu se mai ascundă. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formau un cuplu de mai bine de 13 ani și părea că nimic nu-i va despărți. Însă, antrenorul de la Craiova a preferat să se arunce în brațele amantei sale și să-și lase deoparte familia. Cei doi sunt acum în divorț, iar Anamaria l-a dat în judecată pe antrenor fiindcă nu și-a mai văzit copilul de foarte mult timp, iar acesta suferă.

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea cu ultima sa postare de pe rețelele de socializare. Impresara i-a urat de bine viitoarei mămici. Impresara a spus deschis că bebelușul nu are nicio vină și speră să nu pățească la fel ca Laurențiu Jr.

„Amanta soțului meu nu are nici o vină pentru mascarada lui Reghecampf. Ca multe alte fete caută un loc cald si o familie! O felicităm pentru îngerașul din burtica și ne rugam pentru el să nu pățească ce a pățit Reghe Jr. cu tatăl lui.” , a fost mesajul Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan știa de existența amantei

Anamaria Prodan a mărturisit că nu are nimic cu amanta soțului ei, fiindcă de tot circul este vinovat doar Reghecampf. Aceasta îi transmite Corinei că o va lasă pentru o altă femeie mai bogată, când își va face apariția. Vedeta nu renunță să-l atace pe antrenorul de la Craiova și recunoaște că știa de aceasta aventură, dar credea că totul se va termina, însă nu a fost așa.

„Să nu se mai speculeze. Noi, familia, nu avem nicio treabă cu amanta. Dacă nu era asta era alta și alta. Deci, vina este doar a lui Reghecampf. Amanta asta și acest copil nevinovat în scurt timp sunt istorie pentru Reghe. Cum apare altă femeie cu bani, căci acum e sărăcuț cu banii, va lăsa tot și va pleca… istoria se repetă.”, a spus impresara.