Anamaria Prodan este cunoscută pentru sinceritatea ei și pentru faptul că nu se ferește să spună lucrurilor pe nume.

Ea a atras atenția recent cu un mesaj acid postat pe Instagram, sugestiv despre faptul că sunt persoane celebre care în trecut au practicat cea mai veche meserie din lume, însă acum se prezintă ca vedete.

Aceasta a dorit să evidențieze ipocrizia acestor persoane din lumea mondenă, care pozează în persoane demne de admirație, deși au avut un trecut moral compromis.

Impresara a postat pe rețelele de socializare un mesaj dur în care a criticat aceste persoane publice, îndemnându-le pe femei să lupte și să muncească pentru a-și atinge visurile și pentru a se bucura de statutul social mult dorit.

Anamaria Prodan, mesaj dur despre prostituție

Deși nu și-a dezvăluit deschis referința, Anamaria Prodan a transmis un mesaj clar către persoanele publice ipocrite care încearcă să-și ascundă trecutul compromis.

Un alt moment în care impresara și-a exprimat nemulțumirea a fost apariția sa în cadrul emisiunii America Express, unde a surprins atenția publicului prin ținuta sa și bijuteriile purtate.

Anamaria Prodan ignoră criticile

Chiar dacă i s-au adus critici pentru alegerile vestimentare, Anamaria Prodan a răspuns cu indiferență și a demonstrat că nu este afectată de părerea celorlalți. De exemplu, Iulia Albu a spus ca maioul purtat de vedetă în emisiune nu mai este la modă.

În timp ce unele persoane ar fi putut fi deranjate de aceste critici, impresara a arătat că nu îi pasă de opiniile negative și și-a continuat prezentarea fără să-și schimbe stilul sau atitudinea.

Anamaria Prodan a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă. Despărțirea de Laurențiu Reghecampf a fost o lovitură dură pentru impresara, însă chiar și așa, aceasta a continuat să își realizeze obiectivele. Cu toate acestea, apropourile la adresa fostului soț și a actualei sale partenere continuă din partea Anamariei Prodan, ceea ce înseamnă că afacerista încă suferă din cauza a ceea ce i s-a întâmplat.