Ultima perioadă a fost una destul de agitată pentru Anamaria Prodan.

După scandalul despărțirii de Laurențiu Reghecampf, apele s-au liniștit destul de greu în viața ei. Însă acum, aceasta este dispusă să o ia de la zero și a eliminat din viața ei toate persoanele toxice.

Anamaria Prodan este una dintre cele mai puternice femei din România. Deși a avut parte de o viață cu de toate, sexy impresara nu a fost deloc ferită de probleme. Din când în când, aceasta a mai primit lovituri destul de dure din partea celor dragi, dar a învățat cum să le transforme în lecții de viață.

Ceea nu știe multă lume despre Anamaria este faptul că mereu și-a găsit puterea de a merge mai departe de dragul copiilor ei. Anamaria pune familia pe primul loc de fiecare dată și și-ar fi dorit ca și bărbații din viața ei să facă același lucru. Din păcate, asta nu a fost mereu posibil.

Anamaria Prodan, mai sinceră ca niciodată. În ce relații a rămas cu fostul ei soț, Tibi Dumitrescu
social media

Anamaria Prodan: „Am rămas suflete pereche”

Ultimii ani au fost destul de agitați, mai ales după ce Laurențiu Reghecampf a ales să plece de acasă și să înceapă un nou capitol alături de Corina Caciuc. Anamaria Prodan a fost extrem de dezamăgită de comportamentul lui Laurențiu, dar a înțeles că nu poate ține în viața ei un bărbat cu forța.

În schimb, la adresa primului ei soț are numai cuvinte de laudă și spune că este un bărbat care a înțeles foarte bine ce înseamnă responsabilitatea de a avea un copiș.

„Am rămas suflete pereche. În viața asta, avem niște oameni care au făcut parte din viața noastră și acolo trebuie să rămână, pe viață. Tibi și-a sacrificat viața pentru copiii lui și așa m-am gândit că va face Laurențiu Reghecampf pentru copiii lui. Aici vezi diferența dintre oamenii adevărați și oamenii mai puțin oameni, părerea mea. Copilul nu te roagă el să-l aduci pe lume. Este opțiunea ta și dorința ta de a aduce pe lume un copil. În schimb, datoria unui părinte și cea mai mare realizare a unui om este un copil. Eu visam să trăim, să vină nepoții.”