Încă soția lui Laurențiu Reghecampf a uimit pe toată lumea cu ultima postare din mediul online

Anamaria Prodan Reghecampf nu este încă oficial o femeie singură. Separarea dintre ea și antrenor nu a avut loc legal, deși drumurile lor sunt separate de mult timp. Dacă Reghe își vede de viața alături de Corina Caciuc, impresara nu și-a oficializat încă o poveste de amor. Cu toate acestea, a lăsat de mai multe ori în jurul ei o urmă de mister.

Mai exact, Ana s-a afișat de-a lungul ultimului an în preajma mai multor bărbați. Deși de fiecare dată media a speculat imediat contextul, vedeta a lăsat totul în umbră.

Alături de cine s-a lăsat suprinsă acum

Sursa foto: Instagram

Anamaria se află încă în plin divorț de tatăl fiului ei, Reghecampf Jr. Impresara pare că se bucură însă în sfârșit din nou de viață. Radiantă și zâmbitoare, vedeta s-a lăsat pozată în preajma unui medic din Dubai. Cei doi nu doar că sunt extrem de apropiați în imagini ci se țin și de mână. Mai mult, alături de fotografie, Ana a scris și un mesaj sugestiv.

Love you/Te iubesc”, a scris impresara în postarea de pe Instagram.

Cine este bărbatul cu care Ana se află în tandrețuri

Medicul care îi este alături în imagine își desfășoară activitatea în Dubai. Pregătirea în domeniu însă și-a realizat-o în Germania. Coincidență sau nu, se pare că vedeta nu scapă deloc de legătura cu această țară. Asta pentru că și încă soțul ei, Reghe, a trăit acolo o vreme.

Nu are deloc inhibiții

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan are 49 de ani și arată spectaculos. Impresara ține mult la imaginea ei în care investește în mod constant. De altfel,aceasta se afișează ori de câte ori are ocazia, fără rețineri, cât mai provocatoare. Ana îmbracă cele mai îndrăznețe costume de baie și întoarce toate privirile oriunde ar merge la piscină.

Recent, aceasta  a postat o imagine pe contul ei de socializare, în costum de baie. Cum era de așteptat, impresara s-a trezit în scurt timp cu un val uriaș de aprecieri la fotografia respectivă.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.