Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț, însă impresara nu contenește să-i trimită mesaje dure fostului ei partener. Recent, vedeta  i-a transmis fostului soț că se roagă pentru el să-i meargă bine la noua sa echipă. Zilele trecute, fostul antrenor al Universității Craiova a semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku. 

Ce ar putea risca Laurențiu Reghecampf în Azerbaijan

În urmă cu mai bine de o săptămână, Universitatea Craiova a anunțat că a reziliat contractul cu Laurențiu Reghecampf.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, a anunțat clubul oltean pe Facebook.

La scurt timp după acest episod, Reghe a semnat pentru două sezoane cu gruparea din prima ligă din Azerbaijan, Neftchi Baku. În schimb, fosta lui parteneră l-a anunțat că îi va fi foarte greu într-o țară musulmană, dacă nu va avea rezultate.

Anamaria Prodan nu s-a putut abține

”Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de amantă să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe”, a spus Anamaria Prodan pentru Playtech.

foto: social media

De ce ar fi fost dat afară Reghe de la „Universitatea Craiova”

Anamaria Prodan afirmă că, de fapt, Laurențiu Reghecampf ar fi fost dat afară pentru că nu și-a dus la bun sfârșit obiectivele. În același timp, impresara spune că Mihai Rotaru nu ar fi fost de acord cu anumite acțiunii ale lui Reghe în ceea ce privește viața sa personală.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții. 

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondene, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.” a declarat Anamaria Prodan, conform gsp.ro.