Anamaria Prodan face ce face si ajunge mereu in centrul atentiei. Femeia a facut senzatie la malul marii, etalandu-si tot ce are mai bun. Si pentru ca ii place luxul si opulenta, sotia lui Reghe nu s-a dezis de ele nici la plaja. Pentru ca se afla in tara, Ana și-a luat sotul, fiul vitreg si cativa prieteni si au plecat pe litoral sa se distreze.

Nimic neobisnuit pana aici, dar stai sa vezi cum a aparut Anamaria Prodan in fata unul hotel de fite din Venus! Daca aveati impresia ca Mamaia este statiunea opulentei, sotia lui Reghe va poate demonstra ca va inselati. Prodanca i-a lasat pe localnici cu gura cascata cand a ajuns in fata hotelului cu ”mașinuța” Ferrari 488 GTB, o adevărată bombă pe șoselele României, o bijuterie care a costat un ”fleac”… Adică 375.000 de euro, pe care a parcat-o, ca o adevărată divă, chiar în fața imobilului de fițe din Venus.

Sexy impresara a ales sa se cazeze la hotelul lui Ioan Nicolae, patronul Astrei. Aici a petrecut 3 zile de neuitat, iar dovezile au ramas pe retelele de socializare. Nu doar cu masina si hotelul de 5 stele a epatat Anamaria Prodan, ci si cu noua ei silueta. Prodanca a facut eforturi enorme sa ajunga la greutatea de acum și nu ezita sa isi arate talia de viespe. Multe femei mult mai tinere sunt invidioase pe trupul ei de zeita, iar Ana nu se feresete sa le faca in ciuda.

Cum s-a distrat Anamaria Prodan la mare

Anamaria Prodan a făcut senzație la mare! Dincolo de apariția în costumul minuscul de plajă, achiziționat de o firmă celebră din Dubai, impresara s-a relaxat, spun surse de la fața locului, la masaje, făcute special pentru ea, la discuții cu prietenii.  Prodanca a avut și momente romantice alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, informeaza wowbiz.ro. Că deh…între cei doi este o dragoste mare, în ciuda faptului că au ani mulți de căsnicie la activ!