Nu mai este un secret pentru nimeni că Anamaria Prodan este una dintre cele mai excentrice vedete din lumea mondenă. Impresara s-a alăturat unui scop nobil, însă într-un stil original, caracteristic personalității ei. Anamaria intenționează să-i mobilizeze pe români să doneze bani pentru construirea spitalelor publice. Demersul aparține Fundației Filantropice Metropolis în spatele căreia se află Codin Maticiuc alături de familia lui.

Anamaria Prodan s-a pozat în lenjerie având acest scop nobil

Sursa foto: Instagram

Anamaria Prodan are o relație de prietenie de ani buni cu Codin Maticiuc. Actorul se implică mult în acte de caritate, fie legate de copiii defavorizați, fie de sistemul sanitar. Cu intenția de a-și ajuta prietenul în aceste demersuri nobile, impresara s-a lăsat fotografiată în lenjerie. Mai mult, aceasta și-a scris pe corp numerele unde doritorii pot dona, dar și suma pe care aceștia o pot aloca inițiativei.

Imaginea a ajuns în mediul online și în mod cert nu a trecut neobservată. În numai câteva ore, Anamaria a primit un număr impresionant de aprecieri.

Ce își propune acest proiect

Inițiativa „Spitale publice din bani privați” își propune să contribuie la dotarea și renovarea unităților sanitare. Cele mai multe dintre acestea nu funcționează la minime standarde europene. Codin Maticiuc este un adevărat promotor în acest proiect măreț care a debutat încă din 2016.

De atunci, actorul a început să se implice activ în diferite campanii de ajutorare pentru diverse cazuri sociale. Lipsurile din sistemul medical l-au determinat pe acesta să pună bazele un proiect mai complex. Astfel, se urmărește dotarea cu aparatură modernă a spitalelor publice din țara noastră.

Pandemia a acutizat și mai mult situația sistemului public sanitar. Astfel, necesitatea unei astfel de inițiative este și mai evidentă. Românii sunt îndemnați să doneze 2 Euro pentru acest demers nobil.

Până acum, doar Anamaria Prodan s-a alăturat în demersul prietenului ei, Codin Maticiuc.