Vedetele de la noi nu stau cu mâinile în sân nici de această dată. Acestea îi sprijină pe cei care se află în luptă directă cu virusul COVID-19. La fel a procedat și Anamaria Prodan care a adus contribuții majore în războiul cu inamicul nevăzut. Aceasta a făcut o donație substanțială către spitale spre a ajuta medicii și pe cei care au nevoie de susținere.

Anamaria Prodan s-a mmobilizat împreună cu finul ei, Moise Olariu, și au făcut o faptă nobilă pentru două dintre spitalele din România, mai exact pentru Spitalul Victor Babeș din Timișoara și ăentru Spitalul Fundeni din capitală.

Nu mai puțin de 800 de combinezoane, 1000 de măsti pentru protecție și suficient alcool sanitar au fost donate către cele două spitale. În decursul săptămânii viitoare, aceste spitale vor beneficia de înca 2000 de măsti pentru protecție.

„ Fiecare trebuie să aibă un rol în această luptă cu acest virus. Chiar dacă este un rol mare sau mic. Nu putem doar să aplaudăm, să facem desene, să facem clipuri pentru Instagram. Hai să băgăm mâna în buzunar să ajutăm spitalele și medicii! Degeaba îi aplaudăm dacă ei nu au cum să se protejeze sau cum să ne ajute! Degeaba claxonăm sau punem imnul dacă nu donăm bani sau materiale sanitare. Medicii mor înaintea noastră deoarece nu au cum să se protejeze”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Impresara îi solicită și pe colegii ei să facă aceleași lucruri.

„Dacă Dumnezeu v-a ajutat să strângeți averi să aveți o situație financiară foarte bună… donați către aceste spitale și ajutați medicii să ne salveze! Voi, cei din fotbal! Ați făcut milioane datorită fotbalului! Ați ajuns cunoscuți datorită fotbalului. Luați o parte din ce v-a dat fotbalul și ajutați voi acum fotbalul să înceapă cât mai repede!

Dacă vom posta pe net, dacă vom aplauda la bacon, dacă vom dansa în casă, încet încet totul va muri! Lumea va muri și fotbalul va muri! Dacă eu și finul meu Moise Olariu, fost fotbalist al Timișoarei, nu am ezitat o secundă și am achiziționat paleți întregi de combinezoane, mănuși, măști, alcool, și cei din fotbal pot face un efort să ajutăm și să ne ajutăm”, a mai declarat impresara.