Anul acesta, podcastul „La mijloc” a debutat cu un invitat pe măsură. Anamaria Prodan este cea care a deschis seria discuțiilor din 2022. Codin Maticiuc a chemat-o pe impresară la masa dezbaterilor, iar informațiile pe care le-a aflat de la ea au stârnit deja interesul fanilor. Anamaria Prodan a fost extrem de sinceră și a lămurit subiecte precum relația cu Dan Alexa.

Anul trecut, Codin Maticiuc a decis să intre în rând cu lumea bună și s-a apucat de podcast. La fel ca toate lucrurile în care se implică și de data asta, Codin a dat totul pentru ca lucrurile să fie excepționale. Podcastul este foarte apreciat în online, mai ales că este unul sincer și degajat. Dat fiind scandalul cel mai în vogă din presă, a venit timpul ca Anamaria Prodan să dea cărțile pe față în show-ul lui.

Ce legătură a avut Anamaria Prodan cu Dan Alexa

Anamaria nu a trecut prin cea mai liniștită perioadă din viața ei, fiind implicată într-un scandal cu fostul ei soț. Cumva problemele dintre ei au atras și victime colaterale, precum bărbați din viața impresarei cu care a colaborat. Dar, puternică, ca de obicei, impresara merge înainte, cu capul sus. Aceasta a acceptat cu mare drag invitația lui Codin, mai ales că cei doi se știu de foarte mult timp.

Vedeta a explicat că nu a existat vreo legătură amoroasă, iar de-a lungul timpului relațiile dintre ei au fost doar de prietenie și afaceri. Însă era inevitabil să nu existe hateri care să zvonească despre ea că nu a fost o soție loială. Din moment ce toată viața ei a lucrat cu bărbați, Anamaria Prodan este conștientă că nu toată lumea poate înțelege.

„Îl iubesc pe Dan Alexa, cum te iubesc și pe tine și pe Natanticu.”, a declarat vedeta în podcast.

@anamariaprodanfan @anamariaprodan17 #anamariaprodan ♬ original sound – Anamaria Prodan Fan

Anamaria Prodan rămâne cu imaginea de soție fidelă

Fostul fotbalist de la națională a susținut-o de asemenea pe Anamaria Prodan cu niște declarații în trecut. Aceștia au explicat că orice conflict dintre ei a fost strict profesional și că în realitate nu sunt nici dușmani, nici amanți.

„Este ultima dată când cineva își mai permite să scrie așa ceva despre mine și Anamaria Prodan. Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei. Copiii mei si cei ai familiei Reghecampf nu merită să citească asemenea aberații și răutăți născute din invidie, frustrare și prostie”, a declarat Dan Alexa.