Anamaria Prodan a vorbit despre altercația violentă pe care a avut-o cu fostul soț în urmă cu câteva săptămâni. 

Anamaria Prodan a declarat că a uitat evenimentul violent pe care l-a avut împreună cu Laurențiu Reghecampf în urmă cu două săptămâni. Mai mult, aceasta spune că totul este „perfect” între cei doi. 

Mai mult, impresara spune că „este normal” să apară pe prima pagină a ziarelor, fiindcă familia Prodan-Reghecampf are notorietate. 

Anamaria Prodan: Totul este perfect!

„Sunt foarte bine. Sunt sclipitoare. Totul este perfect. Suntem perfecți în imperfecțiunea noastră. Copiii îmi dau putere să merg mai departe. În România sunt acasă, dar aș putea trăi oriunde. Mă adaptez. Sunt precum un cameleon. Trec cu capul sus, plină de mândrie. Suntem ca orice altă familie. Avem notorietate și e normal să fim pe prima pagină. Ne-am asumat asta. Se întâmplă în viață să greșim, ca orice alți oameni. Familia asta înseamnă ceva pentru România. Dacă unul a plecat, au rămas alți patru. Cu siguranță vom fi mai puternici”, a spus impresara, potrivit Gazetei Sporturilor.

Anamaria Prodan, dezvăluiri de ultimă oră după bătaia cu Reghecampf: Mă adaptez. Sunt precum un cameleon
colaj substantial.ro

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, zeci de pumni din „iubire”

Reamintim de incidentul violent care a avut loc pe data de 23 septembrie. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost filmați când își împărțeau pumni și se înjurau în mijlocul străzii. Ulterior, cei doi foști soți au ajuns la Poliția din Snagov. Fiecare s-a acuzat reciproc de agresivitate. Judecătorii au decis să le interzică celor doi să se mai apropie unul de altul la o distanță mai mică de 200 de metri. De asemenea, timp de câteva luni, cei doi nu mai au voie nici să vorbească la telefon. 

Un an de zile au tot fost zvonuri în presă că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța. La fiecare apariție publică, Anamaria Prodan susținea că cei doi se iubesc, că Reghecampf este „soarele ei” și că nu vor divorța niciodată. 

Nu a trecut mult timp de la aceste declarații că Laurențiu Reghecampf a băgat divorț și s-a mutat cu actuala iubită, Corina Caciuc, cu care a făcut împreună un băiețel pe nume Liam. De atunci și până la bătaia din plină stradă, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost scandaluri ca la ușa cortului. Acum, cei doi susțin că apele s-au liniștit.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.