„După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop.”

În anul 2018, la vârsta de 70 de ani, Ionela Prodan se stinge din viață, după o luptă lungă cu o boală grea. Anamaria Prodan a foste cea care i-a stat alături până în ultima clipă. A luptat din răsputeri să o salveze. Acum, impresara a vorbit despre tot chinul pe care mama sa l-a dus în ultimul an de viață. 

În cadrul unui interviu recent, Anamaria Prodan a vorbit despre lupta pe care mama sa a dus-o înainte să se stingă din viață. În urma unor analize banale, cântăreața a aflat că are mari probleme de sănătate, iar medicii i-au mai dat de trăit numai două săptămâni. Însă, Anamaria Prodan nu a vrut să audă acest lucru și a pornit o luptă contra cronometru cu boală. Au urmat operații și drumuri lungi către o mulțime de medici.

„Ea mi-a spus într-o zi că obosește, ceea ce nu se întâmpla. Vând mi-a spus asta am zis să facem un set de analize. După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit WOWbiz.ro.

(CITEȘTE ȘI: Ionela Prodan a avertizat-o pe Anamaria în privința lui Reghecampf. Ce i-a spus regretata artistă fiicei sale VIDEO)

Anamaria Prodan, declarații emoționante despre ultimele clipe de viață ale mamei sale! I-a stat alături până la final
Social media

„I-am prelungit viața”

Anamaria Prodan nu a vrut să accepte ideea că mama sa mai avea doar două săptămâni de trăit așa că făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o salva. Ionela Prodan a făcut „turul” medicilor din lume. Fiica ei a dus-o în Cuba, Turcia, Mexic și a făcut orice pentru a o salva. A reușit astfel să îi prelungească viața cu încă un an. Însă, în cele din urmă boală a răpus-o pe Ionele Prodan.

„Am tras aer și i-am cerut să îmi facă o listă să știu unde pot să o tratez. În trei zile am plecat în Cuba. I-am zis că are o pată mică pe ficat și că vreau să o tratăm acum. Am rugat pe toată lumea să nu îi spună nimic. Am tratat plămânii, s-a mutat la ficat și am plecat în Turcia să operăm. Am realizat că orice am fi tratat se muta în alte parte. Am plecat în Mexic, am plecat peste tot. Am stat cu ea secundă de secundă și i-am prelungit viața de la două săptămâni la un an jumătate.

Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.