În ciuda faptului că sunt împreună de ani buni, pasiunea intensă și dragostea profundă dintre Ana Maria Prodan și soțul său, Laurențiu Reghecampf, sunt la cote maxim chiar și acum. De câte ori are ocazia, sexi impresara își exprimă iubirea față de alesul inimii sale numai prin cuvinte alese, care mai de care mai emoționante.

Ana Maria Prodan și Larențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri lumea mondenă la ora actuală. Prin perseverență și constanță, cei doi au reușit să își ridice un adevărat imperiu, astfel că și-ar putea permite orice la orice oră din zi și din noapte.

Se apreciază foarte mult unul pe celălalt și, odată cu trecerea timpului, parcă iubirea lor crește din ce în ce mai mult. Ana Maria Prodan ne-a obișnuit să își exprime iubirea față de soțul său prin declarații de dragoste și prin gesturi, uneori foarte scumpe, prin care își iubirea și aprecierea.

Anamaria Prodan, recunoscătoare pentru tot ceea ce are

Ana Maria Prodan și exprimă din nou dragostea față de soțul său printr-un mesaj pe care l-a postat în mediul online. Se pare că pentru ea, soțul său reprezintă absolut tot și că nimic nu va putea să dispară vreodată, atât de puternică fiind dragostea dintre cei doi.

Mai mult decât atât, Ana Maria Prodan se consideră a fi invincibilă în momentul în care se află alături de soțul ei. Se consideră a fi parteneri puternici de viață atât în ceea ce privește planul personal, dar mai ales planul profesional, fiind nevoiți destul de des să adopte o atitudine de luptători pentru a ieși învingători.

”Nu sunt doar cuvinte mari pentru soțul meu! Eu simt tot ce spun. Laur este echilibrul meu, aerul meu, totul meu. Mă sprijină în tot ce fac și îmi este alături de o viață. Noi doi nu suntem doar suflete pereche ci și parteneri de luptă! Când suntem împreună, nu ne poate sta nimeni în cale!”, a declarat Anamaria Prodan pentru prosport.ro.

Anamaria Prodan, declarație de dragoste ca în povești pentru soțul său, Laurențiu Reghecampf: ”Echilibrul meu, aerul meu, totul meu”

Ana Maria Prodan îndrăgostită până peste cap de soțul său

Declarațiile siropoase de dragoste nu se opresc aici, pentru că, așa cum afirmă în nenumărate rânduri, iubirea pe care o poartă soțului său nu poate fi egalată sau mărginită. Cartea pe care va urma să o lanseze Ana Maria Prodan, intitulată ”Da, sunt cea mai bună!”, dedicată în mod special familiei sale, soțului, copiiilor săi și celei care i-a dat viață, însumează alte declarații de dragoste pentru partenerul său, considerându-se, în același timp, o femeie extrem de norocoasă cu o asemenea familia.

”Această carte este dedicată mamei mele, inegalabila Ionela Proda, tatălui său eroului meu, Tănase Traian, care de acolo, de sus, știu că lăcrimează de fericire și mândrie. Și copiilor mei, în frunte cu unicul și inegalabilul Laurențiu Reghecampf, soțul meu și soarele vieții mele. Vă iubesc fără ”mărginele”, sunteți îngerii vieții mele”, a scris sexy impresara.