Se pare că în ultima vreme, toate lumea este din ce în ce mai curioasă despre scandalul Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Invitată recent la podcast-ul lui Codin Maticiuc, “La Mijloc”, sexy impresara a oferit detalii mai puțin știute de internauți. Se pare că Anamaria Prodan este sătulă de toate schimburile de replici din ultima perioadă.

Iar acum că a declarat că familia eu nu mai vrea să aibă nicio treabă cu Reghe, este liberă să spună adevărul. Un lucru pe care toți internauții au vrut să îl afle, a fost acela de a știi de unde vine porecla Corinei Caciuc. Iar impresara a răspuns la toate întrebările.

Mărturii incendiare

Pe lângă toate zvonurile despre Corina Caciuc, în ultima vreme există din ce în ce mai multe bârfe. Printre ele se numără și cel în care se speculează că Anamaria Prodan ar fi bătut-o pe fosta amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Nimic mai fals însă. Sexy impresara a lămurit situatia și a explicat că niciodată nu s-ar înjosi în așa hal.

“Bat numai bărbați, puterile mi le măsor numai cu bărbații. Niciodată cu femeile, că n-am cum vreodată. Nu m-aș fi înjosit în viața mea să mă duc să-i bat amantele lui Reghecampf. Pe ultima, era la botul calului în Dubai, stătea unde aveam și eu casă.

Mi-a zis Gigi Becali, Gigi este super relaxat. Gigi nu vorbește neacoperit niciodată. Am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea. Nu îl băga Raiciu în seamă pe el. Nici nu am văzut-o cum arată în realitate. Pentru că îi era frică de mine. Pe actuala mi-a ținut-o și în casă. Am auzit de la fetele care fac alte activități în Dubai că este tovărașa lor și că numește „Gură de aur”. Am întrebat prietenii noștri comuni, patroni de hotel, restaurant și i-au dat mesaj. „Vezi că nu este ce trebuie fata, du-te acasă”, a declarat Anamaria Prodan în podcast-ul “La Mijloc”.