Anamaria Prodan nu ezită să facă publice detalii despre relația pe care Laurențiu Reghecampf o avea cu cea care îl face în curând tată, legătură amoroasă pe care antrenorul o avea în timpul căsniciei cu impresara. 

Anamaria Prodan: ,,L-a pedepsit că mi-a făcut ziua de naștere”

Impresara a povesit în cadrul podcastului ,,La mijloc” un episod în care Corina Caciuc s-a supărat extrem de tare pe Laurențiu Reghecampf. Motivul? Antrenorul era la petrecerea organizată cu prilejul zilei de naștere a Anamariei Prodan. Cei doi erau în Dubai, alături de câțiva prieteni, iar la un moment dat antrenorul devine agitat, conform spuselor impresarei. Nervozitatea sa îi dă de gândit Anamariei Prodan, care se tot întreabă ce are pe atunci soțul ei. Antrenorul se scuză și merge de multe ori la toaletă, când de fapt, el mergea la Corina Caciuc care era cazată în același hotel.

Anamaria Prodan: ,,L-a pedepsit că mi-a făcut ziua de naștere. Mamă, supărare.”

Natanticu: ,,Cum adică? Adică, stai. Cum adică l-a pedepsit? În ce sens?”

Anamaria Prodan: ,,Bani. De ziua mea.”

Natanticu: ,,Amendă.”

Anamaria Prodan: ,,Amendă. De ziua mea. Uite cum eram noi în Dubai și cu prietenii lângă noi și el fiert așa și nu se simțea bine și avea…era deranjat la stomac probabil. Și se tot duce la toaletă, și tot așa, 10, 15, 20 de minute. Unde se duce, măi?”

Codin Maticiuc: ,,Unde erați? În Dubai?”

Anamaria Prodan: ,,În Dubai.

Natanticu: ,,Și ce făcea la toaletă?”

Anamaria Prodan: ,,Restaurantul unde îmi făceam eu ziua era la parterul hotelului unde își ține amanta ascunsă.”

Natanticu: ,,A, și se ducea…”

Anamaria Prodan: ,,Și el se ducea ca la preot. Mă, tu înțelegi? Și noi stăteam, El nu stătea nici lângă noi, nici lângă Bebe. Cu japca stătea lângă noi. Băi, ce are? Mamă, de la toaletă (…) El de fapt se ducea că era belea pe telefon. I-ai făcut ziua Bă, tu îți dai seama ce omoruri își lua el sau ce se întâmpla acolo?”

 

@adykapone #anamariaprodan #viral #foryou #prieteni #tiktokromania🇷🇴 #romania🇹🇩 #foryoupageofficiall #fyp #fy #anamariaprodanreghecampf #impresar #foryoupage ♬ sunet original – Ady Kapone