Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf țin primele pagini ale tabloidelor cu divorțul lor de câteva luni.

Sexy impresara și soțul ei sunt în divorț după ce amanta lui Reghecampf a aflat că este însărcinată. Anamaria Prodan recunoaște că știa despre relația extraconjugală pe care o avea soțul ei, însă spera că totul se va termina. Conform spuselor Anamariei Prodan, Reghecampf se simțea amenințat de către amanta sa și nu putea să renunțe la relația cu aceasta. Corina Caciuc ar fi prus presiune ca el să divorțeze și îi trimitea mai multe email-uri și mesaje. Impresara știe absolut tot despre aceste amenințări și recunoaște că Reghecampf i le-a trimis pe toate.

Impresara a vorbit deschis despre tot ce s-a întâmplat de-a lungul mariajului celor doi și a spus lucrurilor pe nume, pentru ca toată lumea să știe adevărul din spatele căsniciei lor „fericite”. Anamaria Prodan a vorbit în podcast-ul lui Codin Maticiuc despre cum ea și-a crezut soțul până la nunta lor de cristal, unde au sărbătorit 15 ani de căsătorie, că va încheia relația cu Corina Caciuc.

@anamariaprodanfp17♬ sunet original – ana maria

„Eu l-am crezut pe bărbatul meu până la nuntă, acum pe 1 iunie. Eu l-am crezut pe 1 iunie că a terminat cu Corina Caciuc, ca ea l-a șantajat. Dacă omul a venit la mine că să-l iert, eu am facut-o.”

„Toată viața am să-l iubesc”

Anamaria Prodan a mărturisit că în ciuda tuturor greșelilor pe care le-a făcut soțul ei, Laurențiu Reghcampf, îl va iubi toată viața. Îi este recunoascătoare că împreună îl au pe fiul cel mic, pe Bebeto, cum îl alintă mama sa și pe care îl iubește enorm.

„Greșeala mea a fost că l-am iubit prea mult și că l-am ridicat prea mult. Toată viața am să-l iubesc. Toată inima mea este așa și 90% va rămâne Laurențiu Reghecampf. Este firesc!”, a spus Anamaria Prodan în podcast-ul lui Codin Maticiuc.