Cât de des întâlnim situații în care bărbații decid să-și părăsească soțiile pentru a căuta fericirea în brațele altor femei? Răspunsul este: prea des. Anamaria Prodan este una dintre femeile care au trecut prin acest lucru.

Inspirată de declarațiile fostului său client, Gigi Becali, proprietarul echipei de fotbal FCSB, Prodan a fost impresionată de curajul acestuia de a aduce discuția despre consecințele negative ale căsătoriilor multiple.

Gigi Becali atrage atenția bărbaților că, dacă aleg să renunțe la prima soție în favoarea uneia mai frumoase, ei riscă să atragă asupra lor un blestem. Potrivit filozofiei lui Becali, prima soție este un dar divin, iar a doua reprezintă mila.

Anamaria Prodan îi dă dreptate lui Gigi Becali

 „Băi, nebunule, păi, dacă tu ai lăsat-o pe nevasta ta și iei una mai frumoasă, o să ai tu fericire? Păi, bă, ți-a dat Dumnezeu dar. Ai aruncat darul lui Dumnezeu, că prima soție e dar, orice s-ar întâmpla. Poți s-o iei și pe a doua, a doua este mila. Dumnezeu din milă de bărbat, care e nemernic, nu-l lasă fără soartă, fără femeie, că așa i-a legat. Păi, dacă o mai lași și pe a doua și o iei pe a treia… a treia e blestem!”, a afirmat Becali într-un video viralizat pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan, atac dur la adresa lui Reghecampf. Vedeta îi dă dreptate lui Gigi Becali: A treia soție e blestem! social media

Contextul postării lui Prodan este divorțul său de Laurențiu Reghecampf, antrenor de fotbal, în urma căruia acesta a decis să o părăsească pentru Corina Caciuc, cu care avea o relație extraconjugală. Este, cu siguranță, o situație delicată, în care Prodan, o femeie puternică și hotărâtă, caută să-și exprime punctul de vedere în mod public.

Anamaria Prodan nu se lasă învinsă și se pregătește să revină pe micul ecran cu un reality show inovator intitulat „!Anamaria Prodan: Punct și de la capăt!”. Această producție va fi difuzată în prime-time în zilele de sâmbătă și duminică și va prezenta viețile impresarei și a celor trei copii ai săi, Rebecca, Sarah și Bebeto. Filmările au început deja, iar fanii ei abia așteaptă să descopere noul capitol fascinant din viața acestei personalități impresionante.

În ceea ce privește figura lui Anamaria Prodan, aceasta este recunoscută pentru cariera ei de succes în lumea impresariatului sportiv și pentru felul în care a reușit să se impună într-o lume în mare măsură dominată de bărbați.