Anamaria Prodan est o adevărată divă. Se mândrește cu un soț care o răsfață cu orice ocazia și are o viață demnă de un adevărat star. Sexy impresara și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, duc o viață minunată unul alături de celălat, se iubesc necondiționat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Cu toții o știm pe Anamaria Prodan și despre viața luxoasă pe care o duce. Atât în România, cât și în Dubai, aceata are o viață de lux și se poate spune că are tot ce și-ar putea dori. În plan profesional, aceasta prosperă pe zi ce trece, iar în plan sentimental o duce din ce în ce mai bine. Știe întotdeauna cum să se facă plăcută oriunde ar merge.

Pe lângă aceste lucrui, Anamaria Prodan are și un fizic de invidiat! Arată mult mai bine decât multe tinerele de la noi. Este foarte ambițioasă și duce la bun sfârșit orice își dorește. Soțul ei o răsfață în cele mai frumoase moduri.

De curând, Prodanca a postat pe rețelele de socializare o fotografie prin care se vede cum o răsfață Laurențiu Reghecampf. Acesta se pare că i-a adus mâncare la pat și are grijă de ea atunci când nu se simte bine sau este fără dispoziție. Impresara a scris chiar și un mesaj foarte emoționant pentru soțul ei în dreptul fotografiei pe care a postat-o.

”Când nu te simți bine … sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ….te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”,a scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, așa soț să tot ai!Cum a făcut-o fericită soțul său pe Prodanca
Anamaria Prodan, așa soț să tot ai!Cum a făcut-o fericită soțul său pe Prodanca