Anamaria Prodan sau sexy impresara, așa cum o știu mulți, nu are nevoie de prea multe introduceri. Anamaria este o prezență constantă în showbizul de la noi, iar în ultima perioadă, mai mult ca niciodată. Vedeta nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, dar, chiar și așa, reușește să își păstreze zâmbetul pe buze.

Anamaria Prodan, adevărul despre numele ei

Toată lumea o știe pe Anamaria ca fiind fiica Ionelei Prodan. Mergând pe premisa logică, toți fanii i-au spus Prodan, dar Anamaria de abia acum i-a lămurit pe toți. De fapt, numele ei nu a fost niciodată Prodan. Prodan i s-a atribuit prin asociere cu mama ei, dar nu are nicio legătură cu ce scrie la ea în buletin. Cei care o urmăresc pe Ana au rămas suprinși să afle că numele ei este altul și că are o poveste interesantă în spatele lui.

”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria.

Sexy impresara și soțul ei au divorțat

Anamaria Prodan și Reghe au format mult timp unul dintre cele mai solide cupluri mondene. Cum nimic nu durează la nesfârșit, se pare că nici relația lor nu a trecut testul timpului. Acum câteva zile, cei doi au anunțat că nu mai formează un cuplu. Cel care a făcut primul pas a fost chiar Laurențiu. Acesta a depus actele de divorț și a susținut că asa este cel mai bine pentru toată lumea implicată.

Anamaria nu a tăcut nici ea și, vizibil afectată de cele întâmplate, a ieșit cu declarații. Se pare că divorțul a fist inevitabil de mai mult timp, iar acum doar s-a concretizat. Motivul real al separării ar fi fost infidelitate lui Reghe, care și-a găsit o amantă mult mai tânără decât el. Dar asta nu e tot. Amanta lui Reghe este deja însărcinată și îi va oferi acestuia un copil.