Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai puternice, dar și mai bogate femei din România. Impresara și-a arătat dressing-ul în mediul online și a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată.

Vedeta are o pasiune pentru cele mai scumpe genți din lume

Anamaria Prodan are o avere impresionantă și duce o viață desprinsă din filme. Vedeta a moștenit bani și proprietăți de la mama ei, Anamaria Prodan. De altfel, la rândul ei a reușit să dea lovitura în fotbal, încasând sume importante de bani.

Astfel, treptat, Anamaria a reușit să construiască alături de fostul ei partener de viață un adevărat imperiu. Și ca orice femeie de asemenea nivel care se respectă, vedeta nu își refuză nici o plăcere.

Social media

Astfel, aceasta și-a satisfăcut toate dorințele la capitolul achiziții de firmă.

Anamaria a publicat în mediul online o imagine în care apare în dressingul personal. Cu siguranță însă ceea ce este vizibil în poză este de fapt doar o parte a ceea ce vedeta deține la acest capitol. În imagine apar doar gențile și câțiva pantofi sport de brand.

Ceea ce i-a lăsat mască pe internauți a fost numărul poșetelor scumpe pe  care aceasta le deține.

În fotografie apar 12 genți Hermes Birkin, catalogate drept cele mai scumpe exemplare din lume. O astfel de piesă ajunge să coste și 30.000 de euro.

Pe lângă gențile extrem de prețioase, Anamaria și-a lăsat la vedere și cei mai scumpi pantofi sport pe care îi are. Astfel, perechile din imagine ajung la câteva mii de euro bune.

Dincolo de aceste accesorii, Anamaria deține bijuterii și ceasuri extrem de prețioase. La acest capitol, impresara nu s-a uitat niciodată la bani. De altfel, aceasta a dezvăluit că a dat peste 1,2 milioane de dolari pe un ceas cadou pentru soțul ei.

Fanii vedetei din mediul online s-au grăbit să își arate uimirea vizavi de bogăția afișată de vedetă într-o singură imagine.