Anamaria Prodan este întotdeauna o femeie foarte asumată, care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. Chiar dacă în aceste momente s-a pus la îndoială relația pe care o are cu soțul său, se pare că sexy impresara dă dovadă de faptul că nimic nu o poate atinge. Nu uită niciodată să se pozeze în cele mai senzuale ipostaze, chiar dacă se află în plin scandal din cauza presupusului divorț. Fanii divei au avut ocazia s-o vadă în una dintre cele mai fierbinți ipostaze de până acum.

Anamaria Prodan a primit vara așa cum se cuvine. Chiar dacă nu se mai află la prima tinerețe, nu putem să nu remarcăm cât de sexy este și cât de bine arată. Trebuie să recunoaștem că poate da clasă multor doamne și domnișoare mult mai tinere decât ea. Admiratoarii focoasei impresare nu s-au putut abține și au admirat-o în detaliu.

Anamaria Prodan, imagine de senzație în costum de baie

Se pare că Anamaria Prodan nu are nicio problemă cu faptul că se află pe prima pagină a ziarelor de scandal cu cel mai nou presupus divorț din lumea mondenă. Sexy impresara nu ține cont de niciun zvon de acest fel și își vede de viață în continuare, bineînțeles, în propriul stil caracteristic.

Anamaria Prodan ne-a încântat privirile și de această dată cu corpul ei bine întreținut în sala de fitness. Se poate observa abdomenul lucrat, căci soția lui Laurențiu Reghecampf are mare grijă de felul în care arată. Într-un costum de baie foarte sexy, de culoarea pielii și foarte decoltat, sexy impresara a făcut să crească temperatura în termometre tuturor bărbaților care au văzut-o.

Anamaria Prodan, apariție de senzație în costum de baie! Imaginea care a înnebunit internetul/FOTO
Îi prinde foarte bine relaxarea în razele soarelui, se pare, căci diva pare că se simte minunat. Descrierea pe care a pus-o în dreptul fotografiei dă de înțeles că se imte extrem de bine.