Anamaria Prodan vorbește în sfârșit de viața sa amoroasă. După mult timp, diva s-a hotărâ să pună capăt tuturor bârfelor din jurul familiei sale. Iată ce a avut de spus despre Laurențiu Reghecampf și căsnicia lor.

Presa vuiește de zvonuri că ea și Reghe nu se mai iubesc, însă Prodanca nici nu vrea să audă de așa ceva. Chiar dacă cariera i-a forțat pentru moment să stea departe unul de celălalt, se pare că soții Reghecampf de iubesc la nebunie.

Chiar dacă ultimele luni au fost un adevărat coșmar pentru mulți dintre noi, Anamaria Prodat nu are nici un motiv să se plângă. Perioada de izolare a petrecut-o alături de familia sa, în Dubai. iar banii nu sunt o problemă. Conform spuselor sale, afacerile pe care familia ei le are cu imobiliare merg nemaipomenit, așa că sumele din bancă se tot strâng.

Întrebată despre divorțul despre care se tot aude, Anamaria Prodan a preferat să nu comenteze acest subiect

Ce se aude despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf?

Cum nu este cazul de o asemenea situație, vedeta a renunțat să mai consume știri mondene de foarte mult timp.

„Divorț? M-am plictisit de subiect. Când vreodată Prodan-Reghecampf se despart? Niciodată! Numele noastre dau foarte-foarte bine. Ne-am obișnuit cu astea. Citim doar sport, niciodată cancanuri. Deci nu mă obosesc să demontez nimic!”,a povestit Anamaria Prodan.

Cu toții știm deja faptul că Anamaria Prodan este o iubitoare a luxului. Laurențiu Reghecampf îi susține această iubire pentru lucrurile scumpe, precum a făcut cu orice legat de viața soției sale. În familia lor primează cariera, iar ea este liberă să facă orice își dorește, deoarece se bucură de susținerea lui.

„Sunt mai răsfățată ca o regină! Îmi fac meseria și mă susține, colind cu jucătorii prin lume… Nu avem vreodată discuții de gelozie sau alte prostii. În familia mea domnește respectul, dragostea, ordinea și disciplina.”, a mai adăugat aceasta.