Anamaria Prodan a postat în mediul online câteva fotografii din tinerețea Corinei Caciuc, de care nu e foarte mândră.

Impresara își dorește doar liniște în momentul acesta și consideră că amanta, Corina Caciuc nu are nicio vină în tot acest scandal. În schimb, Reghecampf este de vină pentru situația în care se află cei doi, care nu face deloc bine copiilor. Anamaria Prodan a făcut rost de câteva fotografii cu amanta soțului, din tinerețe. Pozele sunt deochiate și aceasta se găsește în ipostaze compromițătoare. La descrierea acestor fotografii, impresara a scris mai multe cuvinte jignitoare la adresa lui Laurențiu, pentru a arăta, de fapt, adevărul căsniciei lor. Vedeta consideră că dacă nu ar fi apărut Corina în viața acestuia, sigur mergea la o altă domnișoară și tot își lăsa familia.

„Amanta nu este de vină”

„Amanta soțului meu nu are nici o vină pentru mascarada lui Reghecampf. Știm ce născocește sotul meu. Ne am obișnuit să vorbească urât de noi în oraș, să ne blameze, să dea vina pe noi pentru trecutul amantei lui, să amenințe prietenii comuni ! Nu judecăm pe nimeni căci viața amantei nu este problema noastră, a familiei. Dreptul la liberă exprimare însă o să-l folosim mereu. Nu o cunosc pe doamna Silvana Peng , cuscra domnului reghe si nu am vorbit niciodată cu dânsa. Știe ca mama probabil cu cine are de a face. Repet!

Mesajul este poate șoc pentru Reghe! Nu amanta aceasta are vina pentru situația macabra în care se află el ! Este doar vina domniei sale! Dacă nu era aceasta amanta era alta. Cum au mai fost multe. Problemele lui Reghe le vedeți azi.  Vedeți ce bine se descurcă ca antrenor. Vă dați seama ce impresie au jucătorii de el. Ce exemplu demn de urmat este el. Faptul ca nu are treabă cu fotbalul de cam multă vreme , că-i pleacă oamenii din staff, că are activități mass media! Rușinea țării cum îl numesc cei de acasă si băiatul lui cel mic pe care îl înregistrează si forțează sa facă poze pt a le posta pe Instagram… poze făcute cu forța sa dovedească oare ce in proces 🙂 !

Problema lui Reghecampf este mare. Nu înțelege că cel mai simplu este sa înapoieze ce a furat familiei și să dispară forever. Concluzie! Nu ne interesează trecutul sau viitorul amantei. Nu ne interesează lumea în care a căzut Reghe! Amanta Caciuc nu există pentru familia mea și nimeni nu se interesează cum insinuează Reghe de ea. L-am rugat pe Reghe atât, să returneze ceea ce a sustras în ani familiei și după să dispară forever și din amintirile noastre.”, a fost descrierea postării.