Anamaria Prodan a oferit detalii despre pensia alimentară pe care Laurențiu Reghecampf ar urma să o plătească băiatului lor, în urma divorțului. Despre ce sumă e vorba?

Divorțul dintre Anamaria Prodan și antrenorul de la Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf, se anunță a fi unul tumultuos! Luni, 7 februarie, a avut loc prima înfățișare din proces, însă cei doi soți nu s-au prezentat la Judecătoria Buftea. Ulterior, impresara a declarat că nu a cerut custodia exclusivă a fiului lor, Bebeto, însă are de gând să meargă până în pânzele albe ca băiatul să beneficieze de pensie alimentară din partea tatălui său. 

Anamaria Prodan a rupt tăcerea și a explicat că nu vrea să-l decadă din drepturile părintești pe Reghe. Ba din contră, vedeta a mărturisit că se roagă de luni bune de antrenor să vină să-l viziteze pe Bebeto, care este foarte afectat de acțiunile tatălui său.

Ce pensie alimentară i-a cerut Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf, pentru fiul lor

Mai mult de atât, Anamaria Prodan a ținut să specifice că nu dorește banii lui Laurenţiu Reghecampf, însă fiul lor are dreptul la pensie alimentară. Suma nu este, însă, deloc de neglijat!

„Reghecampf își merită soarta și este păcat, chiar ne pare rău, că cei ce îl tolerează și îl bagă în seamă o fac doar ca să râdă de el! Anamaria Prodan nu stă în 5000 euro pensie alimentară! Acest drept este al copilului și este obligatoriu. Cred că este o mare glumă proastă tot ce se scrie! Nu-l decade nimeni din drepturi!

Poate o să aibă bilet de voie de 3 minute vreodată pentru bună purtare și vine să-și vadă băiatul. Să-i dea Dumnezeu să nu rămână pe drumuri să-și mai permită să trăiască el și copilul care vine. Decent, dar la cum este construit Reghe… îl va lăsa pe drumuri fără pic de remușcare. Așa cum a făcut cu toți până acum”, a spus Anamaria Prodan pentru Click!

foto: arhivă personală

„Ca să ajungi să-ți folosești copilul cel mare să te poți ascunde prin taverne în Grecia și să-ți minți familia că ești la rugăciune la biserici… ești jalnic. Dumnezeu are grijă de tine!

Ca să ajungi să intri în biserică să sărbătorești 15 ani de căsnicie cu cununa pe cap în fața altarului și, la 5 zile, să sustragi tot din casă, să fugi la amantă, care te umilește constant este cumplit pentru oricine! Respectul meu, al copiilor și al familiei mele pentru Reghecampf este minus infinit! Ceea ce nu a înțeles Reghecampf este că atunci când pierzi respectul tuturor ești 0 barat”, a mai adăugat Anamaria Prodan, la adresa lui Reghe.

Anamaria Prodan a umilit-o iar și pe iubita lui Reghe, Corina Caciuc

Anamaria Prodan nu contenește cu umilințele la adresa actualei partenere a lui Laurenţiu Reghecampf, Corina Caciuc. Deși tânăra urmează să-l facă tătic pentru a treia oară pe antrenorul de la Universitatea Craiova, impresara nu are rețineri în a o ataca, ori de câte ori are ocazia.

„Ideea este că ne pare tare rău pentru el… am fost conștientă de „capacitatea” lui, îi știam slăbiciunile și le acopeream, am încercat să-l învăț să tacă, căci dacă vorbea era ușor de păcălit.

Ei, uite că cineva și-a dat seama de „capacitatea” și abilitatea lui de a face față în lumea în care eu l-am adus și… i-a trimis cadou o astfel de „fată profi”, căci el era victima perfectă și prada cea mai ușoară din oraș. Bărbații care îi cunosc amanta, treceau, salutau și plecau acasă imediat. El, săracul, a rămas să facă curat și să stingă lumina după toți! , a mai spus Anamaria Prodan, pentru Click!

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.