Titlurile despre familia Reghecampf sunt în continuare la mare căutare, mai ales pentru că legat de situația celor doi soți nu există încă o declarație oficială din care să rezulte separarea definitivă. În schimb chiar dacă Anamaria Prodan a preferat să lase mereu de înțeles că lucrurile sau exact așa cum ar trebui între ea și soțul ei, gesturile ei îi pun totuși pe fani pe gânduri. Recent, impresara a publicat pe contul ei de socializare câteva fotografii cu presupusa amantă a partenerului ei.

Femeia și-ar fi schimbat complet înfățișarea

Numele vehiculat în media în ultimele zile legat de presupusul amantlâc al tehnicianului Craiovei este Corina Caciuc. Deși femeia care i-ar fi furat inima lui Reghecampf este o prezență discretă, totuși gurile rele spun că nu ar fi atât de necunoscută în „lumea bună”, aceasta fiind pentru o perioadă în Dubai, damă de companie. Cu siguranță speculațiile vor curge în continuare pe bandă rulantă, însă cel care poate lămuri cel mai transparent lucrurile în acest sens este Laurențiu Reghecampf. Până la acel moment însă, încă soția lui a decis să facă publice o serie de imagini cu posibila ei rivală. Anamaria a alăturat fotografiilor și un mesaj din partea unei susținătoare de a ei în care este descrisă viața Corinei Caciuc.

 

Fana impresarei precizează că șatena ar fi recurs de fapt la o serie de operații estetice și că în trecut ar fi avut multe kilograme în plus.

 

Mai mult, presupusa iubită a lui Reghe ar fi aplicat aceeași metodă de cucerire a partenerului, invocând prezența unei sarcini după cum descrie în mesajul respectiv urmăritoarea Anamariei Prodan.

Impresara vrea să pună lucrurile pe tapet

Anamaria Prodan a anunțat că la începutul săptămânii următoare are de gând să își expună public poziția vizavi de acest context și implicit legat de soțul ei.