De aproape două luni de zile nu mai există liniște în familia impresarei. Numele acestuia și a lui Laurențiu Reghecampf sunt încontinuu luate în vizor după un gest neașteptat făcut de antrenor în luna iunie. Mai exact, Reghe a dezvăluit atunci că urmează să divorțeze, fapt care a „detonat” o adevărată bombă în showbiz. De atunci, cei doi au fost urmăriți constant și fiecare gest al lor a fost interpretat în diverse moduri. Acum, după o perioadă în care familia Reghecampf a avut de suferit se pare că totul revine la normal în ceea ce privește renumitul cuplu dintre Anamaria și Laurențiu.  Sexy impresara a publicat pe contul ei de Instagram o imagine care descrie exact ce se întâmplă în prezent între ea și soțul ei.

Se iubesc mai mult ca oricând?

Dacă antrenorul a evitat să mai facă dezvăluiri pentru presa mondenă după ce a făcut anunțul neașteptat, Anamaria a fost cea care a adus de fiecare dată lămuriri cu privire la scandalul în care numele familiei ei este implicat. Inclusiv după ce Laurențiu Reghecampf a fost surprins în Deltă alături de o celebră prezență feminină din lumea bună a Bucureștiului, sexy impresara a asigurat pe toată lumea că mariajul ei este în siguranță.

Acum, vedeta a publicat pe contul ei de socializare o imagine emoționantă alături de soțul ei. Cei doi se sărută pasional și pare că nimic nu le-a afectat vreodată relația. De altfel, în ultima perioadă vedeta a mai publicat fotografii în care apare în tandrețuri alături de partenerul ei de viață.

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost surprins în Grecia alături de fiul lui cel mare, Luca. Impresara a dezvăluit că soțul ei a ales destinația respectivă din dorința de a se ruga la o mănăstire de acolo. Ana a precizat că ea este momentan în Dubai acolo unde se ocupă de afacerile familiei.