Anamaria Prodan este o femeie puternică, iar acum o dovedește încă o dată. Fosta soție a lui Reghecampf este în plin divorț, dar nimic nu o împiedică să își vadă de planurile ei profesionale. Azi, Anamaria Prodan lansează nu una, ci două cărți care se anunță a fi pline de surprize, la fel ca ea.

Anamaria Prodan continuă să comunice cu mama ei

Anamaria  nu este la primele ei cărți. Impresara a mai lansat și în trecut astfel de memorii, iar acum vrea să repete experiența. Anamaria lansează azi două cărți speciale pentru ea. Aceasta susține că nu a scris singură la ele; impresara continuă să comunice cu mama ei. Ionela Prodan apare destul de des în visele fiicei sale și îi dă mereu sfaturi. Anamaria Prodan a povestit astfel de experiențe în cărțile ei. Pentru nerăbdători, Ana a dat un pic din casă și le-a spus ce îi așteaptă în cele două volume.

”Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte. De fiecare dată când o visez pe mama mea mi se întâmplă lucruri bune. Mă simt atât de liniștită astăzi căci moment mai bun pentru această lansare nu putea să vină pentru că, în acest moment, da, sunt cea mai bună, da sunt numărul 1, și, da, sunt o învingătoare și voi merge demnă mai departe alături de copiii mei”, a declarat Anamaria  pentru FANATIK.

Care este numele real al impresarei?

Toată lumea o știe pe Anamaria ca fiind fiica Ionelei Prodan. Mergând pe premisa logică, toți fanii i-au spus Prodan, dar Anamaria de abia acum i-a lămurit pe toți. De fapt, numele ei nu a fost niciodată Prodan. Prodan i s-a atribuit prin asociere cu mama ei, dar nu are nicio legătură cu ce scrie la ea în buletin. Cei care o urmăresc pe Ana au rămas suprinși să afle că numele ei este altul și că are o poveste interesantă în spatele lui.

”Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria.