Vedeta a dezvăluit un nou demers pe care îl are de făcut după ce a intrat în politică

Anamaria Prodan a intrat recent în politică și deja are trasat parcursul pe care vrea să îl urmeze. Astfel, impresara a explicat ce are de gând să facă pentru următoarea campanie electorală.

Anamaria vrea primar din partidul ei la conducerea sectorului 2

Anamaria Prodan a intrat în politică de curând însă cu noi viziuni și entuziasm. Vedeta vrea să apere integritatea femeilor și să fie un apărător al intereselor acestora. De altfel, Anamaria are planuri să ajungă la sufletul românilor cu diferite demersuri pe care vrea să le pună în aplicare în curând. Printre acestea se numără și organizarea unui festival de muzică populară în cinstea mamei ei, Ionela Prodan.

Sursa foto: Instagram

Recent,  vedeta a anunțat și că susține un membru al partidului APP la primăria Sectorului 2. Alianța pentru Patrie a fost înființată de Codrin Ștefănescu.

Anamaria Prodan vrea să elimine bullying-ul din școli

Printre planurile de viitor ale vedetei, după ce ar urma să ajungă la putere ar fi eliminarea bullying-ului din școli. Vedeta susține că mai ales din postura de mamă nu vede deloc cu ochi buni situația din școlile din România. Anamaria Prodan vrea să fie „vocea” copiilor abuzați în școli prin acest demers.

Ce se întâmplă în prezent în viața ei?

Anamaria Prodan se dezvoltă pe zi ce trece pe plan profesional. Impresara are numeroase afaceri și proiecte în care este implicată. Mai nou, odată cu intrarea în politică, aceasta are noi responsabilități de dus la bun sfârșit.

Dincolo de acest plan, vedeta nu uită și de propriul suflet. Anamaria petrece timp alături de prieteni, călătorește și este o mamă dedicată copiilor ei.

Deși a fost surprinsă în compania mai multor bărbați, vedeta nu a dezvălui dacă are sau nu o relație. De altfel, Anamaria Prodan a specificat că are foarte mulți prieteni. Așadar, cu majoritatea persoanelor alături de care s-a lăsat surprinsă ar avea această legătură de prietenie.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.