Anamaria Prodan a fost atee, dar a pășit încet, încet pe calea cea bună. A avut parte de sprijin din partea apropiaților, iar acest lucru a ajutat-o enorm. Unul dintre cei care a ajuta-o în acest sens și care i-a fost mereu alături este Gigi Becali, patronul FCSB. Bărbatul a ajutat-o să o ia pe calea cea bună și chiar și acum se pare că îi trimite cărți bisericești, menite să o ajute.

Gigi Beacali este un om foarte important pentru Anamaria Prodan. El a ajutat-o să o apuce pe calea cea dreaptă, cea către Dumnezeu. Vedeta a fost atee, dar cu ajutorul lui, care este un adevărat credincios și-a revenit. Pentru el, vedeta are un respect imens și nu știe cum ar putea să-i mulțumească pentru tot ce a făcut pentru ea.

Anamaria Prodan, singura femeie impresar sportiv, a decis să vorbească despre un moment mai puțin plăcut din viața ei. Ea a muncit extrem de mult să ajungă unde este astăzi și muncește în continuare; pentru că banii nu au picat din cer nici pentru ea. Din păcate, Anamaria Prodan a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute, despre care a decis că este timpul să le povestească și admiratorilor.

Anamaria Prodan a fost atee

 „Eu am fost ateu mult timp, dar după discuții cu mama și cu Gigi Becali m-am schimbat”, a declarat Anamaria la Look Sport.

Gigi îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Și nu pot să mint că le-am citit. Îmi dă test. Mă întreabă și dacă nu știu… O dată am încercat să-l fentez, dar nu a mers. El le știe pe toate! Am multe cărți scrise de preoți. Am o colecție impresionantă. Ce are Gigi am și eu. Îmi dă câte un exemplar”, a adăugat Anamaria.

„Cu mine nu au avut curaj, nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie”, a povestit Anamaria Prodan.