Anamaria Prodan a făcut declarații șocante în direct. Vedeta, singura femeie impresar sportiv, a decis să vorbească despre un moment mai puțin plăcut din viața ei. Ea a muncit extrem de mult să ajungă unde este astăzi și muncește în continuare; pentru că banii nu au picat din cer nici pentru ea. Din păcate, Anamaria Prodan a avut parte și de experiențe mai puțin plăcute, despre care a decis că este timpul să le povestească și admiratorilor.

Vedeta preferă să fie sinceră și uneori simte nevoia să povească anumite lucruri din trecutul ei. Anamaria Prodan a povestit o întâmplare de pe vremea când era impresă la Universitatea Cluj. Se pare că pe atunci, suporterii se revoltaseră atât de tare, încât au tăbărât în biroul ei. Nu le-a mers cu ea, pentru că a acționat repede și i-a pus la punct imediat.

Mai mult de atât, se pare că nimeni nu a fost în stare să se pună cu ea, pentru că lua repede atitutine. Anamaria Prodan a făcut declarații despre asta chiar și în timpul unei emisiuni în direct. De multe ori, vedeta s-a comportat ca un bărbat și asta a ajutat-o foarte mult în cariera ei. Ce a declarat vedeta?

Anamaria Prodan a făcut declarații, care i-au lăsat cu gura căscată pe fani

„Cu mine nu au avut curaj, nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…». Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie”, a povestit Anamaria Prodan.

„Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am intrebat cine e șeful să i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan, la ProSport Live.