Apariția în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a lui Laurențiu Reghecampf a făcut-o pe Anamaria Prodan să explodeze. Unele dintre răspunsurile pe care antrenorul le-a oferit nu o pun într-o lumină prea bună, așa că impresara nu a stat mult pe gânduri și a atacat vehement. Aceasta chiar i-a dat un ultimatum fostului partener.

În următoare ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” invitatul o să fie Laurențiu Reghecampf. Acesta a acceptat să răspundă unor întrebări incomode, fapt ce a enervat-o la culme pe Anamaria Prodan. Nici nu a apărut emisiunea și impresara deja a reacționat. În teaser-ul ce a fost publicat, antrenorul vorbește despre mariajul cu Anamaria Prodan și lasă de înțeles că aceasta a greșit la fel de mult în timpul căsniciei. Anamaria Prodan s-a aprins imediat și i-a dat replica.

„Ce își dorea el? Păi habar nu are ce-și dorea, cred (râde, n red.). Eu mi-ai dorit să fie numărul 1. L-am făcut. Azi, când nu mai are busolă, căci eu și copiii am fost busola lui, își dorește copii cu oricine… Cu noi era ordine și disciplină, la noi nu exista copii în afara căsătoriei. Pentru noi, lumea pe care presa a zugrăvit-o și în care Reghe trăiește azi nu există. Nu mă interesează să vadă copiii mei așa ceva.”, a spus Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

Mai mult, în cazul uneia dintre întrebări, Laurențiu Reghecampf lasă de înțeles că impresara ar fi avut o aventură cu Dan Alexa, motiv pentru care a decis să divorțeze.

„Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, a fost răspunsul impresarei.

Anamaria Prodan a explodat! Impresara amenință că îl poate distruge pe Laurențiu Reghecampf. I-a dat un ultimatum
Instagram

„Va antrena la Avântul Prăbușirea”

Mai mult, Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf este în plin declin, atât în viața personală, cât și în ceea ce privește cariera. Aceasta s-a arătat deranjate de declarațiile fostului partenere și i-a dat un ultimatum.

„Aș vrea să termine și să vorbească despre fotbal, căci altfel va antrena la Avântul Prăbușirea! Știe el de ce! Anamaria Prodan este o locomotivă care trage după ea zeci de vagoane. Când unul e gol îl lasă în urmă. Acela de cele mai multe ori ajunge la casat!

Eu și copiii facem un ultim apel să treacă la notar, urgent, să semneze divorțul. Se anunța vremuri grele, iar eu cum sunt obișnuită cu războiul și mai ales să câștig.”, a mai spus Anamaria Prodan.