Anamaria Prodan este pe cai mari!

Bucurie imensă pentru Anamaria Prodan! Celebra impresară a câștigat procesul cu Dennis Man în primă instanță, la Tribunalul Ilfov. Acum, fotbalistul este bun de plată. El are să-i dea Anamariei Prodan nu mai puțin de 350.000 de euro. Cum a reacționat vedeta? 

Joi, 26 mai, magistrații de la tribunalul Ilfov i-au dat câștig de cauză Anamariei Prodan și îl obligă pe fotbalistul Dennis Man să îi plătească suma de 350.000 de euro. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.

Dennis Man, bun de plată! Cât îi datorează Anamariei Prodan

„Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350.000 de euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale, precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului.

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi, 26 mai 2022”, se arată în decizia instanţei care nu este definitivă.

foto: instagram

Pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan s-a lăudat cu reușita din instanță, argumentând că cine vrea să culeagă roadele muncii sale, trebuie să se gândească de zece ori înainte.

Dacă cineva crede ca poate păcăli oamenii si culege roadele muncii mele, sa se mai gandeasca odata. Nu contează ca e sot ,membru al familiei , prieten sau iubit! Cine greșește plătește in fata legii! Și mai ales in fata mea! Chiar lucrez cu cei mai tari avocati. Le multumesc din suflet pt ca au făcut dreptate. Multumesc domnilor judecători și doamnelor judecătoare ca respecta legea!”, a fost mesajul transmis de aceasta.

De unde a pornit tot scandalul între cei doi

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Dennis Man a început în 2021, după ce sportivul a rupt contractul de reprezentare în timpul negocierilor pentru transferul la formaţia italiană Parma. Fotbalistul a plecat plecat de la FCSB în Italia, spre nemulțumirea impresarei.

Atunci, Prodanca l-a acuzat pe Dennis Man că a rupt unilateral contractul de reprezentare pe care îl avea cu ea. Drept urmare, vedeta l-a acționat în instanță și a solicitat despăgubiri materiale.

„Nu mai am ce să discut! De acum se ocupă avocaţii. Când m-ai trădat de multe ori, nu mai e cale de întoarcere. Mă poţi păcăli o dată, de două ori, dar nu mai mult. Dennis Man a fost învăţat de familia Becali că nu este o problemă şi că poate semna cu ei pentru o zi şi că mai apoi rămâne cu mine. Dar, nu ai cum să rupi contractul”, declara la acea vreme Anamaria Prodan, pentru DigiSport.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.