Anamaria Prodan face bani din piatră seacă. Nu mai este niciun secret faptul că aceasta și-a dezvoltat, în ultimii ani, spiritul antreprenorial. Acum, impresara nu s-a mulțumit să facă bani doar din fotbal, așa că a diversificat cât a putut ea de mult, iar portofoliul de afaceri este unul impresionant. 

Anamaria Prodan speculează orice domeniu care i se pare profitabil pentru investiții. În timp ce războiul de la granița cu Ucraina i-a afectat pe mulți, Anamaria a găsit varianta perfectă pentru a-și rotunji veniturile. Impresara a început să investească în industria de armanent și simte că nimic nu îi poate sta în cale.

Potrivit celor de la fanatik.ro, Anamaria Prodan a participat la „Black Sea Defence and Aerospace Exhibition 2022”. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru ca vedeta să schimbe câteva vorbe cu specialiștii din domeniu și să afle care sunt cerințele pe piața de armament.

Anamaria Prodan a dat lovitura în plin război. Ce afacere a deschis impresara, fără ca nimeni să știe
Instagram

Anamaria Prodan „a întors” războiul din Ucraina în favoarea ei

Anamaria Prodan este foarte informată în acest domeniu și nu ar fi fost dispusă să investească dacă nu era convinsă că va da lovitura. Momentan, impresara este foarte secretoasă și nu vrea să dea prea multe din casă. Consideră că această investiție este una care trebuie făcută în liniște, iar rezultatele vor fi cele care vor vorbi de la sine.

Pentru ea, industria armanentului este un domeniu în plus care îi va rotunji conturile. Pe lângă asta, Anamaria Prodan deține afeceri în diverse domenii. Pe toate acestea, sexy impresara le gestionează cu mână de fier. Eforturile depuse de-a lungul timpului au început să dea roade. Astfel, nu este de mirare că a fost inclusă, recent, în topul realizat de „Forbes”.

„Am afaceri în mai multe domenii. Am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune. Am investit și în cryptomonede”, declara, în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.