I-a venit timpul răzbunării! Anamaria Prodan l-a criticat dur pe preotul Calistrat Chifan după ce acesta a lovit o femeie. 

Anamaria Prodan a intervenit în scandalul în care este implicat preotul Calistrat Chifan, după ce a lovit cu putere o enoriașă. Reamintim că și părintele Calistrat a criticat în termeni dur incidentul violent dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. 

Preotul Calistrat Chifan este anchetat de polițiști după ce a fost filmat când a lovit cu putere o enoriașă chiar în curtea bisericii. Din cauza palmei puternice pe care a primit-o, femeia a căzut din picioare. Incidentul a avut loc în curtea Mănăstirii Vlădiceni din județul Iași.  

Anamaria Prodan, despre părintele Calistrat: Aruncă cu noroi în tot ceea ce înseamnă credință

Reamintim că preotul Calistrat Chifan este unul dintre cei care au criticat-o dur pe Anamaria Prodan după ce s-a bătut cu Laurențiu Reghecampf în plină stradă. Impresara spune că nu o interesează că preotul a vorbit despre ea, însă biserica trebuie să fie ceva sfânt, din toate punctele de vedere. 

Părintele Calistrat, făcut praf de Anamaria Prodan: Merită arestat!

„Aici vorbim despre un bărbat care aruncă noroi în lăcașul sfânt, aruncă cu noroi în tot ceea ce înseamnă credință în țara aceasta. Biserica a început să aibă din ce în ce mai multe probleme în ultima perioadă cu oameni de această factură… un bărbat care ridică mâna la o femeie, mai ales ca preot, este fără cuvinte. Nici nu pot să mă uit la așa ceva. Acest om trebuia să fie un exemplu”, a declarat Prodan, conform Viva.ro. 

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan este de părere că preotul Calistrat trebuie să fie arestat pentru gestul pe care l-a făcut. Din punctul ei de vedere, un preot care se bagă în mondenități nu are nimic sfânt în suflet.  

Părintele Calistrat merită arestat!

„Dacă acest om nu este pedepsit de însăși Biserica Ortodoxă. De capii bisericii, și el va sta în continuare și va lovi în continuare și alte femei, și copii. Atunci această instituție probabil se va desființa pentru că nimeni nu va mai avea încredere în așa ceva.(…)Acest părinte merită arestat!”, a mai spus impresara. 

După scandalul colosal în care a fost implicată Anamaria Prodan, după ce s-a bătut cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf, preotul Calistrat a criticat-o în termeni foarte duri. Acesta a acuzat-o pe impresară că se poartă ca un adolescent neîmplinit care face crize de isterie. De asemenea, el a mai acuzat-o pe Anamaria Prodan că simte nevoia să mediatizeze aceste crize de isterie. 

În final, preotul a spus că Anamaria Prodan se comportă ca un bărbat și nu îi stă bine. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.