Scandalul care a urmat anunțului de divorț al Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan a ajuns la alt nivel. Mai multe imagini cu impresara goală pușcă au apărut pe internet și s-au viralizat instant. Vedeta a avut și prima reacție cu privire la acest subiect.

Anamaria Prodan vrea să știe cine este responsabil pentru distribuirea pozelor în care apare goală, și susține că vinovată ar fi chiar actuala iubită a lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a apărut goală pe internet. Primele declarații ale impresarei

Anamaria Prodan a oferit și primele declarații despre imaginile în care apare goală. Impresara a povestit că ea a trimis acele poze fostului său partener de viață, le-a trimis lui Laurențiu Reghecampf, într-o zi, după ce se întorsese de la sală.

Mai mult, Anamaria Prodan spune că nu consideră că Laurențiu Reghecampf ar fi publicat pozele în care apare goală și amenință că vinovatul sau vinovata vor plăti scump pentru acest gest necugetat.

„Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală.

El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze.

Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal”, a declarat pentru Spynews.ro Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a apărut goală pe internet. Cine ar fi făcut publice imaginile incendiare: „O să plătească cumplit”
Instagram

Pe cine consideră Anamaria Prodan responsabil pentru publicarea pozelor

Având în vedere că despre Laurențiu Reghecampf spune că nu este înstare să îi facă așa ceva, Anamaria Prodan o consideră responsabilă pentru publicarea pozelor în care apare goală pe Corina Caciuc.

„La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit.

Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri”, a mai adăugat sexy impresara potrivit aceleași surse.

Impresara face haz de necaz

Deși este clar nervoasă ca a apărut goală pe internet, Anamaria Prodan nu uită de umor , face haz de necaz și preferă să rămână cât se poate de optimistă.

„Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect”, a concluzionat Anamaria Prodan.