Chiar dacă cei doi au trăit o iubire ca în povești acum relația lor a luat sfârsit. Anamaria Ferentz locuiește în America, unde l-a întâlnit pe Christopher Flores, care a fost iubitul său timp de de câțiva ani.

În America, artista a încercat să se afirme prin muzică și a reusit. Se pare că relația ei cu Christopher Flores, a fost una foarte serioasă, chiar dacă el era cu câțiva ani mai mic decât ea. Christopher este tot român, însă s-a mutat în SUA de foarte mulți ani. El lucrează pentru US Army Medical Service Corps și părea să fie un bărbat model pentru ea.

S-au înțeles foarte bine pentru o lungă perioadă de timp dar acum s-au despărțit amiabil și au rămas prieteni în continuare. Anamaria spune că a avut o relație foarte frumoasă de care o să-și aducă mereu cu drag aminte. Datorită muncii lui și faptului că trebuia să fie tot timpul plecat, Anamaria a luat această decizie. Ea își dorește o familie în adevăratul sens al cuvântului și nu putea continua așa. Totuși rămân în urmă frumoase momente trăite împreună, ceea ce i-a facut să rămână prieteni.