Anca Serea este gata să devină, din nou, mămică

Anca Serea este una dintre mămicile eroine ale showbiz-ului românesc. Vedeta are șase copii și pare că nu își dorește să se oprească aici. Recent, soția lui Adi Sînă a mărturisit că și-ar mai dori încă un copil. Mai exact, Anca Serea se vede, din nou, mamă de fetiță.

Deși are un program destul de aglomerat, Anca Serea își face mereu timp să vorbească cu fanii din mediul online. Așa s-a întâmplat și recent, când Anca Serea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Fanii nu au pierdut timpul și au asaltat-o pe vedetă cu întrebări.

Se pare că muți dintre internauți și-au dorit să afle dacă Anca Serea și Adi Sînă își doresc să devină, din nou, părinți. Vedeta nu s-a ferit și a oferit imediat răspunsul. Se pare că aceasta se vede din nou mămică de fetiță.

„Daaa! O fetiță exact ca Leah!”, a răspuns Anca Serea, atunci când a fost întrebată dacă își mai dorește un copil.

Anac Serea nu se lasă! Vedeta își mai dorește încă un copil. „O fetiță…”
Instagram

Anca Serea, probleme de sănătate

Deși Anca Serea se vede din nou mămică, în urmă cu ceva timp, vedeta a mărturisit că starea de sănătate nu îi mai permite aceste lucru, pentru moment cel puțin. Vedeta suferă de o anemie severă ce îi dă bătăi de cap de ceva timp. Anul trecut, vedeta a ajuns de mai mult ori pe mâinile medicilor, iar acum încearcă să țină afecțiunea sub control.

„Pentru că am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia…Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani.

Anemia mea este foarte veche şi s-a acutizat cu sarcinile şi naşterile. Din păcate, anul trecut am avut hemoglobina 4.6 şi feritina (depozitul de fier) 0. Am făcut transfuzie şi acum lupt să o ţin sub control”, a declarat Anca Serea, în urmă cu ceva timp.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.