Zilele trecute, Zanni a vorbit, într-un interviu, despre relația dintre el și Ana Porgras și le-a zis tuturor și ce anume scria în mesajul care a dus la ruptura dintre ei. Artistul a fost foarte dezamăgit să descopere care erau intențiile reale are frumoasei vedete. Crede că îl iubește sincer, dar și-a dat seama că ea voia doar promovare. După toate acestea, a venit și reacția Anei Porgras, care a spus tot cea avea pe suflet, chiar pe contul ei de Instagram.

Ana Porgras, prima reacție după ce Zanni i-a adresat cuvinte dure

 

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. Survivor a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni. Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!”, a scris Ana Porgras pe Instagram.

Fosta campioană a României a ținut să precizeze faptul că în țara noastră sunt promovați doar oamenii care nu au făcut nimic notabil. În plus, ea a ținut să precizeze că a fost chemată la Survivor România, pentru că este campionaă mondială și nu a avut scopul de a se promova, așa cum a susținut marele câștigător al emisiunii. Ea este de părere că nu îi este de mare ajutor faptul că i-a crescut numărul de urmăritori de  pe Instagram, pentru că viața ei nu s-a schimbat și nu câștigă nimic din acest lucru.

„Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!”, a mai scris ea.