Ana Porgras a fost una dintre cele mai bune gimnaste de la noi din țară, acum mai mulți ani. Vedeta a intrat în atenția oamenilor după participarea sa la Survivor România, dar era cunoscută cu mult timp înainte de a accepta provocarea de a lua parte la acest proiect.

Ana Porgras, despre întâlnirea cu Nadia Comăneci

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, fosta gimnastă a vorbit despre cele mai grele momente din cariera sa, dar și despre ziua în care a decis să renunțe definitiv la gimnastică. Acum, după zece ani, este de părere că s-a grăbit în luarea deciziilor și regretă, într-un fel sau altul.

Mai mult de atât, Ana Porgras a povestit și despre momentul în care a întâlnit-o pe celebra gimnastă, Nadia Comăneci. Ea i-a oferit o serie de sfaturi tinerei care la vremea aceea au contat foarte, foarte mult pentru ea. Se pare că Nadia mergea des la sala lor și a văzut-o de la mai multe ori.

„Am întâlnit-o de mai multe ori pe Nadia, venea destul de des la noi la sală. Dar îmi aduc aminte un moment foarte fain cu ea. Nu reușeam să mă adun, era primul meu Campionat Mondial, la Londra, în 2009, aveam foarte multe emoții și a venit la mine. Mi-a spus să mă calmez, să fac exact ceea ce făceam și la antrenament, să fac abstracție de ceea ce este în jurul meu, pentru că nu trebuie să demonstrez nimic nimănui. M-a încurajat și pentru mine a fost foarte important, pentru că noi, gimnastele, avem foarte mari emoții.”, a declarat Ana Porgras despre întâlnirea cu Nadia Comăneci.