Ana Porgras, fosta concurenta de la Survivor România, și-a amintit de cele mai grele momente din viața sa, după ce Larisa Iordache s-a retras de la Jocurile Olimpice, de la Tokyo. Gimnasta s-a accidentat, nu a mai putut concura și a fost nevoită să renunțe la visul ei, deși își dorea foarte tare să câștige medalia. În aproape aceeași situație s-a aflat și Ana cea care și-a rupt piciorul și a fost și ea nevoită să renunțe la rândul ei. Mai mult de atât, spunea că i se citea dezamăgirea pe față Larisei și că, probabil, nu se gândea că durerea va fi chiar atât de mare.

Ana Porgras și-a deschis inima în fața telespectatorilor

„Noi, ca sportivi, avem un grad de suportabilitate extrem de mare. Cred că ea s-a gândit că nu o să o doară atât de tare. Am văzut-o în lacrimi. Dezamăgirea i s-a văzut pe față”,a zis Ana Porgras despre Larisa Iordache.

Deși la ea situația a fost diferită de cea prin care a fost nevoită să treacă Larisa Iordache, Ana Porgras a vorbit despre momentul în care și-a rupt piciorul și în care îi era clar că nu va putea să joace. Și acum, după ce au trecut atâția ani, ea se mai gândește la momentele acelea și la faptul că a fost nevoite să renunțe și ea la visul ei.

Ana Porgras, mărturisiri despre momentul care i-a distrus cariera: „E frustrant. La mine situația a fost..."

„E frustrant. La mine situația a fost puțin diferită. La mine s-a întâmplat în finala pe echipe (n.r.: la Campionatul European). Pur și simplu mi s-a rupt piciorul. Mi s-a rupt osul. Nu am mai putut să concurez. Era clar că nu o să mai pot să concurez. După atâția ani… Am câteva momente în care zic: Doamne, oare de ce m-am retras fix înainte de Olimpiadă? Pentru un sportiv, Olimpiada este cel mai înalt nivel”, a mai zis vedeta.