Ana Porgras este o femeie sinceră, iar fanii s-au putut convinge de acest lucru odată cu participarea sa la Survivor România. Cu toate acestea, rare sunt momentele în care ea își pune sufletul pe tavă și vorbește despre viața privată în fața tuturor. Aparent, fosta campioană a României nu a avut prea mare noroc în dragoste, iar recent a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre bărbatul pe care l-a iubit și care i-a frânt inima.

Ana Porgras, amintiri dureroase

Fosta concurentă de la Asia Express a fost într-o relație toxică, una care a durat destul de mult. Nu mai era fericită deloc în relația respectivă, era conștientă de lucrul acesta, dar nu reușea să o spună cu voce tare. Nu se mai simțea ea alături de fostul iubit și absolut niciun gest pe care bărbatul îl făcea nu o mai mulțumea.

„Am trecut printr-o relație toxică, din păcate a durat și foarte mult. Era săgetător. A fost toxică, îmi pare rău că a durat mai mult decât trebuia. Nu mai eram fericită de o bună perioadă de timp, realizam asta, dar nu reușeam să mă desprind de acolo. Mă bucur că am trecut peste. Eram ciudată, nu mai eram eu, nu mă mai simțeam eu. Eu pot spune că nu mă mai simțeam eu, nu mai eram fericită, tot ce se întâmpla în jurul meu era o nefericire, nimic nu mă mai făcea fericită, putea să îmi facă toate poftele. Asta pentru că trăiești niște momente din trecut, deși nu aș vrea să vorbesc mai mult despre asta.”, a declarat Ana Porgras, pentru wowbiz.ro.

Ana Porgras a trecut printr-o despărțire dureroasă: "O relație toxică, care din păcate a durat și foarte mult."

Din punctul ei de vedere, după ce a avut parte de o asemenea experiență, este foarte greu să ieși dintr-o relație toxică. A reușit să plece, într-un final, când a realizat că nu mai este bine. Și-a făcut bagajele și a mers pe drumul ei, deși nu i-a fost ușor. A încercat din răsputeri să se desprindă din relația toxică pe care o avea, dar până a reușit a pierdut destul de mult timp.

„Am plecat de unde eram, m-am detașat, am blocat telefonul. E greu să ieși dintr-o relație toxică, pentru că e obișnuința care te ține acolo, lucrurile pe care le faci și de care nu poți să te desprinzi. Când am conștientizat că nu e ok, mi-am făcut bagajele și am plecat și am spus că oricât de greu mi-ar fi, o să reușesc să fac treaba asta. Și am reușit. Pentru mine rețeta a fost să nu mai am niciun contact. La început nu aveam puterea să îi spun „Nu”, dar „ochii care nu se văd se uită”. De asta am hotărât să plec din situația în care eram și să sper că la un moment dat nu o să mai simt nevoia să răspund la telefon, chiar dacă mă căuta.”, a mai povestit fosta gimnastă.