Se pare că astăzi a fost ziua Anei Muntean, astfel că acesta a urcat pe rețelele de socializare o fotografie care are și un mesaj corespunzător pentru contextul în care se află. Foarte mulți au dedus faptul că nu îi pasă deloc de ceea ce se întămplă cu filmulețul controversat care a apărut în presă. Fosta amantă a lui Marica s-a fotografiat în timp ce făcea gimnastică în casa ei de lux din Cluj-Napoca. Ana Muntean și soțul ei au doi fii împreună.

”Scriu aici ceea ce funcționează pentru mine și ceea ce fac eu. Asta nu înseamnă că va funcționa și pentru tine”, a fost mesajul pe care aceasta l-a scris la fotografia cu pricina pe rețelele de socializare.

Pe data de 29 aprilie, cu puțin timp înainte să apară filmulețul buclucaș pe rețelele de socializare, Ana Muntean a apărut la matinalul de pe Antena 1. Se pare că focoasa roșcată se luptă pentru statutul de ”Cea mai frumoasă mămică”.

Ana Muntean a fost studentă în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, iar în prezent își continuă viața lucrând în același domeniu. Se pare că aceasta muncește din greu pentru a se face ”auzită” în mediul online, a început să posteze adesea filmulețe în care face diferite exerciții fizice.

Cu toate că i-a înșelat încrederea soțului său, aceștia însă sunt împreună, Florin Muntean considerând că mai merită o a doua șansă. Aceștia s-au căsătorit în anul 2015. Florin Muntean Jr este fiul fostului director Transgaz, are o vârstă de 32 de ani și în trecut a fost jucător de baschet.