Ana Morodan a luat o decizie radicală. „Contesa digitală” vrea ca în viitor să-și facă operație de micșorare a bustului. Vedeta a luat această decizie în urma problemelor pe care le are cu coloana din cauza bustului său generos.

Ana Morodan își dorește să slăbească câteva kilograme înainte de a apela la această intervenție. Vedeta s-a îngrășat nepermis de mult în ultima perioadă și din nefericire nu știe care este cauza ce a dus la acumularea kilogramelor în plus. Aceasta își dorește să ajungă la greutatea de 43 de kilograme pe care o avea în urmă cu doi ani, în ciuda faptului că cei din jurul său îi spuneau că arată bolnăvicios.

„O să îmi fac micșorare de sâni..”

Sursa: Social media

„Da! O să fac asta cred că destul de curând. Am o problemă că un pic m-am îngrășat în ultima vreme foarte mult! Nu știu de ce. Cred că am mâncat iar pe bază de stres sau pur și simplu îmi place să mănânc.

Mai trebuie să slăbesc câteva kilograme și da, o să îmi fac micșorare de sâni pentru că la vârsta mea nu mai pot, coloana mea nu mai poate sta dreaptă, știi.” a declarat Ana Morodan pentru ciao.ro

Dat fiind faptul că grăsimea i se depune în general pe burtă, Ana își dorește să își facă și o lipoabsorbție în viitorul apropiat.

„Cred că o să fac și o lipoabsorbție pentru că provin  dintr-o familie de femei care pun foarte mult pe burtă.Dar nu despre asta este vorba și despre faptul că am nevoie de grăsimea mea să o injectez în anumite articulații cu care am probleme.

Asta e o  glumă.Adică nu e o glumă, dar e real. Dar, sinceră să fiu eu abia aștept să fac și lipoabsorbția ca să nu se mai pună în veci pe burtă.” a mai spus aceasta pentru sursa citată