Cum se simte Ana Morodan după intervenția de la nivelul bustului

Ana Morodan și-a îngrijorat fanii cu ultima sa apariției în mediul online. Aceasta s-a afișat plină de vânătăi în zona brațelor și a bustului. Internauții s-au îngrijorat, însă „Contesa Digitală” i-a liniștit imediat. Ce s-a întâmplat cu Ana Morodan și cum s-a ales cu o mulțime de vânătăi?

În urmă cu doar câteva zile, Ana Morodan a ajuns pe masa de operație. Vedeta a decis că este momentul pentru o schimbare, așa că a apelat la ajutorul medicului pentru o intervenție în zona bustului. „Contesa Digitală” și-a dorit ca sânii ei voluminoși să capete un aspect mai ferm, așa că a apelat la o operație de ridicare a bustului.

Intervenția a decurs foarte bine, însă a lăsat urme. Cum pielea Anei Morodan este extrem de sensibilă vânătăile au fost inevitabile. Vedeta le-a povestit internauților prin ce a trecut și abia așteaptă să vadă rezultatul final.

„Pentru că mă întrebați, dar și pentru că mi se pare că e de datoria mea să vorbesc despre tot procesul, dacă am început să vorbesc despre asta… Cum arată partea mea de sus, după operație… Să știți că nu toată lumea are aceste vânătăi, dar eu am o piele care se învinețește foarte repede și ăsta e motivul.

Eu așa am pielea, dar nu mă dor, sunt ok, nu mă dor nici sânii. Sigur, există un disconfort, pentru că port o bustieră care strânge, dar atât. Dar abia aștept ziua de miercuri, să-mi dau bandajele jos și să-mi văd sânii, eu și toți prietenii mei, că o să-i pun pe toate grupurile, ca să știți.”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan, plină de vânătăi! Contesa digitală și-a speriat urmăritorii. Primele imagini după operația suferită în urmă cu doar câteva zile
Instagram

Ana Morodan, pe masa de operație

Ana Morodan a ajuns pe masa de operație și asta pentru că și-a dorit o intervenție la nivelul bustului. Vedeta a apelat la ajutorul medicului Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu, iar intervenția a fost un succes. Acum, „Contesa Digitală” se recuperează și așteaptă rezultatul final.

„Sunt la clinică pentru liftarea sânilor. O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar. Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem.”, declara Ana Morodan.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.