Ana Morodan, supranumită „Contesa Digitală” a vorbit în cadrul unui podcast despre lupta cu anxietatea și depresia. Vedeta a trecut prin momente cumplite. Încrezătoare în propriile forțe, Ana a învins lupta cu problemele de sănătate, iar acum radiază în lumina reflectoarelor.

Ana, fosta concurentă de la Asia Express a fost diagnosticată cu anxietate severă și depresie moderată, în urmă cu ceva timp. Vedeta a depășit singură acea perioadă dramatică din viața sa și a refuzat să urmeze tratamentul medicilor.

Ana Morodan a trecut prin episoade cumplite

După ce medicii i-au pus ca diagnostic anxietate și depresie, Ana Morodan a luat lucrurile treptat și a adunat putere pentru a reuși să depășească momentele de groază prin care a fost nevoită să treacă. Vedeta a spus că în cazul în care nu va reuși să se vindece, va lua pastile pentru a se sinucide. Însă, aceasta nu a încetat să creadă că nu va reuși să se întoarcă pe linia de plutire.

Mi-au spus că va trebui să trăiesc cu astea toată viața. Eu sunt genul de om care dacă îmi tai o mână, un picior, mă arunci pe jos, nu mă interesează. Eu mă ridic de pe jos în genunchi, din genunchi în picioare și mă împuști stând drept. Pe mine nu mă împuști stând jos. Și le-am spus „Fii atent, dacă îmi mai spui o dată că eu nu scap de teroare asta psihică, mă duc acasă.

Eu nu îmi tai venele, că mi-e frică, eu n-am vrut niciodată să mă sinucid, n-am fost o sinucigașă. Nu susțin asta. Dacă îmi spui că trăiesc cu teroarea asta, crede-mă că iau suplimente alimentare și mă culc, și nu mă mai trezesc. La revedere, te-am pupat. Eu voi depăși acest moment!” Mi-au spus că îmi doresc succes. Am depășit, de la 1 ianuarie 2019 mi-am impus că n-o să mai am nimic, încât n-am mai avut nimic!”, a mărturisit Ana Morodan.

@anmb59 🎙️ 𝘈𝘯𝘢 𝘔𝘰𝘳𝘰𝘥𝘢𝘯 𝘥𝘦𝘴𝘱𝘳𝘦 𝘢𝘯𝘹𝘪𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦 /𝘥𝘦𝘱𝘳𝘦𝘴𝘪𝘦 / 𝘣𝘶𝘳𝘯𝘰𝘶𝘵 #foryou #foryoupage #fyp #anamorodan #anxiety ♬ Twenty One Pilots Hometown Slowed Sad Part – Blasteran MaLaikat

Ana Morodan are studii impresionante