Fanii podcast-ului găzduit de către Damian Drăghici pe canalul lui de YouTube erau nerăbdători să afle care este următoarea persoană pe care artistul o va invita. Ei bine, nu au fost ținuți pe jar pentru prea multă vreme, deoarece acum doar câteva ore a apărut nou episod, unde a stat de vorbă cu Ana Morodan care a decis, încă de la început, să discute despre lucruri despre care nu a mai avut curajul să o facă, pentru că se afla în fața unui om care știa cum este să treci prin clipe grele în viață.

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face”

Este genul acela de femeie care a demonstrat că poate fi puternică în orice moment al vieții, care are mereu zâmbetul pe buze și care transmite o energie incredibilă, dar ce se ascundea, de fapt, în spatele acestei imagini, doar ea știa. Contesa digitală i-a povestit artistului despre momentul în care părinții ei au decedat și despre cum a fost nevoită să se descurce de una singură, deși nu avea idee nici măcar ce este de făcut.

Ana Morodan a pierdut trei oameni pe care îi iubea la nebunie într-o singură săptămână și anume, tatăl ei și buniciii acesteia. Părintele ei nu avea nicio problemă de sănătate, dar într-o zi a căzut în baie, iar acela a fost momentul în care și-a pierdut viața. Vedeta a aflat trista veste de la femeia de serviciu. Un an mai apoi, mama ei s-a stins și ea din viață, pentru că avea cancer și a pierdut lupta cu boala nemiloasă.

”Eu când am auzit că părinții mei au decedat, eram într-un proiect și zburam dimineața la înmormântare și seara la proiect. Au murit trei într-o săptămână: bunică-miu, bunică-mea și taică-miu. Tatăl meu fiind sănătos, a căzut în baie și a murit. Când m-a sunat femeia de serviciu… Apoi mama mea a decedat de cancer, la un an după.”, a povestit Ana Morodan în cadrul unui podcast.

Ana Morodan, declarații emoționante despre cele mai grele momente din viața sa: "Eram singură, nu știam ce se face"

”Eu nu știam datinile, eram singură, nu știam ce se face. Norocul meu că am dat peste o firmă de pompe funebre care m-a ajutat cu tot. Nu mai era nici maică-mea, nu mai era nimeni și a fost atât de pe repede înainte să facem lucrurile cum trebuie și să le oferim o înmorântare corespunzătoare, încât eu am ajuns acasă și am zis: ”Care e următorul task pe ordinea de zi?”, a mai povestit vedeta.