Ana Morodan va putea fi descoperită de telespectatori așa cum este ea în viața de zi cu zi. Acest lucru se va întâmpla prin intermediul reality show-ului „Reală” ce o va avea în prim plan

Începând din acest weekend telespectatorii vor avea ocazia să o descopere pe Ana Morodan așa cum nu au mai văzut-o vreodată. Cea care este supranumită de fani „contesa digitală” va avea propriul său reality show. Unde? Ei bine, acesta va fi difuzat pe Antena Stars din această sâmbătă de la ora 22.

„Cu toate cărțile pe masă”

Sursa: Social media

Ana Morodan mărturisește că propunerea din partea conducerii postului Antena Stars a laut-o prin surprindere. Pe de o parte a suprins-o, pe de altă parte a bucurat-o această idee.În același timp, Ana declară că va fi reală, cu bune, cu rele, fără artificii, iar telespectorii vor putea urmări cum decurge o zi normală din viața acesteia.

“Când cei de la Antena Stars mi-au spus că vor să producă un reality show despre viaţa mea REAlă, am zis că sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop în jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, bârfele, întâlnirile, dormitoarele? Dar, cu cât e mai exagerată propunerea şi mai provocatoare ideea, cu atât mi-e imposibil să spun nu!

Aşa că, iată-mă, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cărţile pe masă (şi alea de tarot) şi paietele pe mine, un tur de forţă absolut real prin viata mea de contesă autoproclamată şi antreprenor workaholic. O să fie imposibil să mimez sau să regizez, o să spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea şi mă aştept ca după primul sezon să ajung ori la bal, ori la spital. Vă asigur că oriunde o fi, nu va fi deloc banal.” a declarat Ana Morodan

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost concurenți în cadrul emisiunii „Asia Express” di anul 2019, show unde au fost apreciați de public, datorită felului lor de a fi. În prezent, cei doi nu mai au o legătură atât de puternică ca înainte, după Cuma. declarat Adrian Teleșpan.

„Nu prea mai vorbim. Am început să vedem viața diferit. Pe urmă ne-am separat. Sunt sigur că dacă ne vedem o să ne vorbim în continuare. Avem viziuni separate asupra vieții. Am învățat în ultima vreme că viața tuturor este mai bună. E bine să respectăm viețile tuturor.”  a declarat Teleșpan, în cadrul emisiunii „La Măruță”

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.