Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online. Vedeta este recunoscută pentru felul ei de a fi și pentru stilul unic pe care îl are. Frumoasa vedetă nu are, totuși, o viață roz, iar problemele de sănătate îi dau de cele mai multe ori bătăi de cap.

Ana Morodan, mărturisiri despre problemele de sănătate

Contesa digitală are pietre la rinichi, din cauza faptului că are un corp care creează mult prea multă aciditate. Medicii i-au transmis acesteia că durerile sunt la fel de mari ca și în timpul unei nașteri, depinzând foarte tare de cât de mare este piatra respectivă.

„Am un corp care creează foarte multă aciditate, motiv pentru care se creează pietre la rinichi. Când pornesc pe canal, medicii mi-au spus că e ca și cum ai naște, depinde cât de mare e piatra. Așa se spune că durerea de rinichi e mai mare decât durerea unei nașteri. Eu nu știu cum e, știu doar că doare ca naiba”, a dezvăluit Ana Morodan.

Ana Morodan a recunoscut că durerile sunt unele îngrozitoare și că se comportă cu această problemă de aproximativ 10 ani. La un moment dat, a simțit că nu mai are aer, că moare și a mers de urgență la spital. După o perioadă atât de lungă de timp a învățat cum să facă să nu mai aibă aceste dureri crunte.

„Am descoperit chestia asta în urmă cu 9, 10 ani, într-o noapte când m-am ridicat să merg la toaletă și lângă toaletă am căzut. Am simțit că nu mai am aer, că mor. Am ajuns la spital urlând în asemenea hal încât un domn cu degetul tăiat m-a lăsat să intru înaintea lui. După 10 ani știu care sunt fazele pe care trebuie să le trec ca să nu mai am durerile alea crunte. Eu m-am născut cu un rinichi lent cumva. Nu performează ca celălalt. (…) Am fost la toate clinicile, în Elveția, mi-am făcut toate analizele. Eram în stare să mănânc și furnici de durere”, a mai povestit vedeta.